- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помощ! Как да защитя личните си данни?!
Ама ти си и вярваш. о.о
Димитре, за твое съжаление, аз процъфтявам все повече и повече, а ти за съжаление - потъваш. Не мисля, че някога аз ще се озова в затвор, но ти в психиатрична клиника - не се съмнявам, че ще гледаш с огромни жълти очи зад малкото прозорче.Тъжното при теб е, че навсякъде те правят на нищо, и после имаш самочувствие да кажеш "Аз съм велик" . Най-добрата ти перспектива в бъдеще е чистач в ПМГ "Иван Вазов" в град Димитровград. Завалийката иска внимание, и го получава за съжаление.
Определено имам талант да пиша, но определено социални романи, а не научна фантастика.Тук, мисля, че ти си безсрамецът, защото след като всички разбраха, че си гей - пак парадираш с това. Колко тъжно.
Не се ли усещаш, че вече се усеща, че не си вярваш. Приеми го, нещо повече от теб съм и толкова.Има още много хляб да изядеш, докато стигнеш моето ниво.Димитре, ти никога не си хранил, обличал, играел, грижейки се да бъде в безопастност, чистейки къща, миейки чинии, грижейки се за куче+гълъби и да се подготвиш за олимпиадата по история, и да спечелиш 2-ро място. Това, посмъртно не можеш да направиш, ясно ли ти е? Ти никога не си имал ангажимент и не си поемал отговорност за някого.Сега ще кажеш: "Еми ти преписа от еди-кой си или еди-какво си" .
Просто съм нещо повече от теб.
Сега си свободен да излееш всички свои комплекси.
Ясно е едно - целта е с измислиците си да провокираш. Е, тук обърка - няма да ти се вържа.![]()