- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Депресия или ... ?
Да бе, до ся обясняваше тука фермани, как не ти пука за никой и си безчувствена, пък ся искаш да ме заблудиш, че ще си мислиш, не на мен тия.Мерси много за помощта ии .. предложениетоще си помисля
Очаква ни връзка, като тази:
Та, първата седмица ще ми говориш сладки неща и ... накрая за 7 месеца ще се видим още 2 пъти ... тотален игнор ... което принципно ме устройва, като вариант, хахахаха. Бтв, сигурна ли си, че въпросното момче не си ти, и ся само се правиш на момиче тука, за камофлаж, а всъщност дълбоко зад маската седи един истински СЪРЦЕРАЗБИВАЧ?Имам връзка с момче от 7 месеца ... обикновенно излизаме една групичка от около 10 човека и с него си се прегръщаме целуваме и т.н. нормално държание за гаджета . Да , но от почти 3 седмици не сме се виждали и първата седмица си писахме често и той ми казваше как ме обича и всякакви сладки неща и така ... втората седмица не толкова много и общо взето почти всеки ден го питах дали ще излиза , но все не можеше или не му се излиза ....
...и от тогава вече не си пишем често и общо взето ако аз не му пиша първа няма да си пишем дори понякога вижда какво съм му писала , но не отговаря и просто ...
Но както и да е, и така ми допадаш ... ще се игнорираме на воля - 29/7. :3