- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра
Здравейте! Знам, че много от вас ще ме съдят, но няма как в случая. С приятеля ми сме заедно от вече почти 2 години и половина. Наистина го обичам много и не мога да живея без него. Преди година почти той започна да ми има пълно доверие и да ме оставя да правя каквото си искам, но аз разбрах това като липса на любов и потърсих друг, който да ме обича повече от него. В даден момент му изневерих и то не веднъж. В деня, в който правехме година и половина заедно аз не бях при него, а бях с друг. Вярно, в този ден не му изневерих, но важното беше, че не бях с него. Вече почти година по-късно не можем да преживеем тези глупави моменти и той е с мен насила. Аз не искам да е така. Искам да сме заедно и да се обичаме както преди и да си правим същите планове, които правехме преди. Моля ви, ако някой от вас е успявал да възроди връзката си след нещо подобно кажете ми как сте го постигнали. Отделям цялото си свободно време за него и правя всичко възможно нищо да не му липсва, но не срещам същото от другата страна. Казва, че е с мен насила и че не ме обича, но не съм сигурна в това, защото като не обичаш някого защо му даваш шанс да поправи отношенията ви? Моля не ме съдете, само аз си знам какво ми е и само аз знам каква вина чувствам всеки ден и всеки час за това, че съм наранила човека, който ме е обичал толкова силно и който ми е вярвал така. Ще се радвам да чуя и мнението на отсрещната страна. Благодаря ви предварително!
Смятам, че връзката ви няма бъдеще. Не мисля, че можеш истински да имаш доверие на някого щом веднъж ти е изневерил...Колкото и да те обича постоянно вече ще го гризе мисълта дали не му изневеряваш някъде с друг...
--------------------------------------------------------
Shit happens! И като казвам shit имам предвид теб. Дай си време да пораснеш сама за себе си и чак тогава се опитвай да градиш връзки.
Аз не искам да ми има доверие, защото тогава имам чувството, че не ме обича вече. Съмненията сами по себе си по принцип убиват една връзка, но много дълго не сме си имали доверие, защото знаем идеално миналото си, а то не е никак хубаво. babity след тези случки се промених коренно и това може всеки, който ме е познавал да ти го каже. Смятам, че съм достатъчно пораснала, за да мога да водя една сериозна връзка и да не повтарям грешките си.
я пак, че не разбрах .. не искаш доверие, защото имаш чуствсто, че не те обича вече и съмненията, разбираш ли, по принцип убивали чувствата .. че вие кога се обичате тогава ?
обичах и минах през Ада, за да не съм с този човек повече. Заради себе си, достойнството си и още много причини (историята си беше сложна) така, че дори да му личи, не мисли, че вечно ще се влачи с теб, очаквайки хубави дни.
Моето достойство го няма от много време. И аз като теб минах през Ада и дори още съм в него, за да запазя връзката си. Обичаме се винаги, въпреки всичко и всички, защото много хора смятаха и смятат тази връзка за грешна. И двамата сме минали през много трудности, но някак свикнахме с тях и започнахме да ги подминаваме с лека ръка, но тази моя грешка ни върна на нулата и ни накара да трябва да забравим нещо, което не се забравя. Вече 2 години и кусур сме заедно и все се е "влачил" с мен, очаквайки хубави дни и те идваха, но скоро след тях идваха отново трудните и така се въртим в един омагиосан кръг, но този път не знам дали ще излезем заедно от трудната част или ще трябва да продължим всеки сам за себе си.
еми говорете.
според мен се хабиш и го мъчиш излишно
От началото на връзката ни до сега не сме провели един сериозен разговор очи в очи. Винаги или аз плача, или той се ядосва и не можем да седнем да говорим като нормални хора. Винаги разговорите се водят във Facebook и както се досещате така нещата не се оправят, а често стават и по-зле.
това е голяма грешка, може да се опиташ да я поправиш.. никой не харесва ревлите, само го дразниш => изнервяш, гледай да се сдържаш
Опитвам вече две години. Сигурно стотици пъти съм му казвала седни и ме изслушай и той отива в другата стая. И знам, че никой не обича ревлите, но аз не мога да се сдържам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може да ти е дал шанс, за да докаже не само на себе си, но и на теб, че нещата няма как да се оправят, особено след всичките тия изневери. Даже, съмнявам се той да ти ги е простил. И да, връзката ви няма бъдеще. Щом си смятала, че той не те обича вече да си го скъсала и така да си търсиш нов. Постъпката ти е долна и със сигурност за в бъдеще, с тая връзка, невъзможна за оправяне.
К'во си достатъчно пораснала, заеби тая работа. Кат' ти чета разсъжденията и... :х 'Земи ме послушай и си дай малко време самичка, ей така, за разнообразие. Тая работа си я изфъщяла вече, 'ми поне и следващите си връзки да не осираш.
Обречена история ...
А и не разбирам защо ти е да си с човек,който не желае да бъдете заедно.
Отговорът "обичам го" не вАжи,защото ако беше така,щеше да те е грижа за това какво иска той.
В случая-не теб.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз не бих те погледнал, какво остава да ти давам шансове и да те обичам...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Явно това ти е първата серизно връзка, първата изневяра и...за съжаление първите такива неща в живота ти се случват с пълен лигльо до теб. Извинявай, ама и какъв е тоя мъж, 'дето се жалва като куцо магаре? "Не те обичам, с теб съм на сила". Чакай малко, бе. Ти си му накърнила цялото мъжко достойнство, предала си доверието му (което, впрочем, за някои хора е целия смисъл в живота) и той виси и се оплаква. Какво очаква? Да му купиш близалка и всичко да бъде наред? Ти поне си осъзнала това, което си направила. Предполагам, че след изстраданото подобна грешка вече няма да допуснеш. Ама и той е един...
Не мисля, че имате светло бъдеще. По-скоро ще е някакво изнасилено подобие на амортизирана връзка това, което бихте могли да запазите. Но мисля, че тази връзка той трябва да я приключи. Сори за думите, скапан ти е момента, скапани са ти обстоятелствата, скапано ти е положението, но много добре знаеш, че сама си го скапала. Някой ден ще разбереш, че наистина е било по-добре да изхвърлиш счупеното на боклука, отколкото да го лепиш и да му виждаш пукнатините всеки ден.
Вижте сега. За мен има смисъл да се боря, защото това наистина е първата ми сериозна връзка и защото искам нещо повече точно с този човек. Може да не е най-големия мъжкар, Красавец и богаташ на тоя свят, но за мен той е и трите, дори на моменти е като едно малко, беззащитно детенце, което се нуждае от човек, който да го успокои и да му вдъхне надежда. Аз го обичам наистина много и смятам, че докато не съм напълно сигурна, че той не ме обича и не иска да е с мен не трябва да се отказвам. Може би повечето от вас не са били нито на моето, нито на неговото място, но си имат лични убеждения. FuCKkK13 дори и временното оправяне на нещата е добре дошло, защото при нас временното става вечно, ако не се правят грешки. На тези, които смятат, че не съм пораснала: не ме познавахте преди, за да кажете такова нещо.
^ на всички ни е ясно защо,но това замъглява преценката ти.. едно такова нещо завинаги променя една връзка и да,след изневяра си е напълно възможно 2ма човека да продължат връзката си и това да не е пагубно за нея,тя да се промени леко,но да продължат.. при теб обаче нещата стоят по съвсем друг начин.. той ти е казал,че не те обича вече,а това е доста повече от проста изневяра ,казал ти е също,че е с теб насила... ако наистина го обичаше колкото казваш не би искала да е с някой насила,дори и тоя някой да си ти
и да, аз също ще ти кажа,че не си пораснала достатъчно.. не заради това,че си изневерила - хора с какъв ли не опит и с какви ли не връзки изневеряват,а заради мисленето... как може човек да ти се довери,да ти има пълно доверие,а ти да го приемеш като ''не го интересувам вече'' та то така хората доказват любовта си,като вярват на тоя до тях и не го държат на каишка 24/7
а ти искаш хем да имаш сериозна връзка,хем по лапешкия начин ( а лапешкия начин е именно този,тия на по 14 за една прегръдка света свършва,правят драми, искат тоя до тях да ги ревнува нон стоп,да излизат само и единствено с човека до тях щото видиш ли ако излезнат по отделно света свърша)
ами не става... сериозна връзка значи точно обратното на твоето мислене.. точно и за това смятам,че не си достатъчно пораснала за такава връзка
Нашата връзка винаги е била такава, че нито аз, нито той сме искали да излизаме с други. Винаги сме искали да сме си само двамата и може би от време на време да излизаме с приятели и много рядко един без друг и то главно когато той е на работа или аз на училище. Просто и двамата искаме цялото време на другия само за нас си. Казах вече няколко пъти, че не съм сигурна дали той ме обича и иска да е с мен, защото хем ми даде шанс, хем ми казва, че ме обича когато сме заедно, а когато го ядосам или се разделим ми казва, че не ме обича и не иска да е с мен. От сигурни хора знам, че е казвал, че ме обича, че аз съм му всичко и не желае да е без мен. Много неща замъгляват преценката ми и то главно факта, че съм толкова влюбена в него, колкото никога не съм била. Не знам имаме ли бъдеще, не знам обича ли ме и иска ли да е с мен, но тези неща мога да ги разбера само ако се боря, нали? Вече разбрах, че смятате, че не трябва да сме заедно, сега ще помоля хора с малко опит с това да ми кажат как да оправя нещата.