.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Точно това казах и аз. Щом, както казваш, си ти е добре в твоята реалност (според мен няма моя и твоя реалност, тя си е една единствена, но все пак да приемем, че има) няма смисъл да ти наливаме повече разум в главата. Абсолютно нищо не искам от теб. Недей да ми изопачаваш думите.
    Реалност, не в действителния ѝ смисъл, а че виждаме нещата по различен начин, това имах предвид. Както и да е. Досега разум никой не ми е наливал, само да упомена. От написаното по-горе „Явно каквото и да ѝ говорите, тя няма да осъзнае каква е реалността.“ сякаш не ти харесва това, не ти харесва, че каузата се проваля „да ми се налее разум“, затова питах какво искаш от мен. Щом не искаш нищо, благодаря и приятен ден!
    Последно редактирано от byntar4eto : 07-11-2013 на 08:31

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от byntar4eto Виж мнението
    Реалност, не в действителния ѝ смисъл, а че виждаме нещата по различен начин, това имах предвид. Както и да е. Досега разум никой не ми е наливал, само да упомена. От написаното по-горе „Явно каквото и да ѝ говорите, тя няма да осъзнае каква е реалността.“ сякаш не ти харесва това, не ти харесва, че каузата се проваля „да ми се налее разум“, затова питах какво искаш от мен. Щом не искаш нищо, благодаря и приятен ден!
    "Разбрала" си ме така както на теб ти е удобно явно. Както и да е. Не смятам да споря повече по темата. Приятен ден и на теб!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си