.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Кори от банани за пъпки и белези

Здравейте, някоя от вас пробвала ли е този метод за борба с пъпките? Четох че за около 4 дни може да заличиш пъпките ако 2,3 пъти на ден ги търкаш в продължение на 1,2 мин. с вътрешната част на кора от банан докато стане кафява. Мисля да пробвам. Ето какво прочетох за това:

Дори да звучи странно, кората от банан наистина помага. Как? Смята се, че ако търкате лицето си с вътрешната част на банановата кора, докато не стане кафява, изглажда сухата кожа и лекува акнето. Освен това премахва белезите от пъпки и намалява появата на фини бръчици. За най-добри резултати - повтаряйте упражнението 2-3 пъти дневно.

http://naturesnurtureblog.com/2012/0...-banana-peels/
    Първо набарах този сайт, но не схванах особедно след като се търка се оставя 30 мин. така и после се измива лицето? Вие как мислите?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ще пробвам,според вас дали ще има резултат за белези по гърба?

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Ще пробвам,според вас дали ще има резултат за белези по гърба?
    Ако наистина действа защо да няма резултат и там...пробвай, аз над вечер ще си направя една парна баня да елиминирам черните точки и ще потъркам малко някоя друга пъпка с парче кора oт банан.

За пръв път чувам. Ако някой пробва, да сподели ефекта. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Ще пробвам, имам белег от много сериозно изгаряне на слънце...
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мега фен Аватара на tori
    И преди бях чувала, че се търка лицето със кори на банан, даже бях чела някъде из лейди зоун. Знам, че енергизира, но чак за белези... Пробвайте и кажете дели действа. Те мойте малко така са огромни и по краката ама поне да пробвам и аз. :д

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И преди бях чувала, че се търка лицето със кори на банан, даже бях чела някъде из лейди зоун. Знам, че енергизира, но чак за белези... Пробвайте и кажете дели действа. Те мойте малко така са огромни и по краката ама поне да пробвам и аз. :д
    Ами аз мисля че са за белези от стари пъпки, не мисля че ще помогне при по сериозни белези, но може да се пробва. Междо другото и аз имам белези от изгаряне едни такива черти тъмни, една от вътрешната част на бедрото и една на глезена-идея си нямам защо така са се получили. Намазах си лицето преди 30 мин. сега ще се измия и преди лягане пак ще се намажа.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Искам да кажете дали има ефект и почвам и аз че имам малко по скулите.

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Искам да кажете дали има ефект и почвам и аз че имам малко по скулите.
    Аз два пъти се мазах вече и забелязвам лека разлика.Мажа с банановите кори,оставям 30 мин-мия с топла вода. След това си слагам малки мапучета с изцеден лимон върху по видимите пъпки,стоя пак 30 мин(щипе малко, но се търпи) и мия. Преди да легна се намазах пак с бананови кори ( разбутах нов банан, че баща ми беше хвърлил кората която оставих в хладилника хаха ) спах и на сутринта го измих и пак повторих това с лимона. Забелязах че сутринта 2 пъпки ми бяха с бели връхчета а преди бяха просто червени пъпки... незнам това добре ли е. Аз ще продължа да се мажа пък да видим дали ще поизчезнат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си