- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- липса на любов е щастие..
Здравейте
Пиша ви защото изпитвам много голяма болка. Болката на самотата и нещастието.
Много съм нещастна!Живея в постоянен страх да не остана сама мисля, че дори това се превърна в фобия.Не виждам смисъл в живота за 3год. изгубих много важни за мен хора, но в такъв емоционален срив не съм попадала до сега.Имам нужда от любов, не любовта в семейството, а онази любов от която не можеш да спиш..да се храниш..Осъзнах, че много хора в моя живот са ме предавали. премахнах ги от моя живот но живея в страх..Страх от неизвестното, плача постоянно не мога да спя...да се храня.
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!! ИСКАМ ДА ПРЕМАХНА ТОЗИ СТРАХ!!!
Помогни си сама. Ние няма как.
Единствено ти можеш да избиеш тези мисли, които се въртят в главата ти. Научи се на самоконтрол, ти трябва да диктуваш правилата, не страховете ти.
Много вярно. Вместо да се тормозиш, намери си някакво хоби. Прави нещо.
Не мога да кажа, че съм бил точно в състояние като твоето, но една сутрин като се събудих реших, че е време за промяна. С малко помощ от един мн добър мой приятел започнах да се занимавам с фитнес вече към 5-6 месеца. Помага ти да се откъснеш от това което те е тормозило. Вместо да мислиш за определен човек, почваш да си правиш планов кво ше прайш утре в залата.... и така
Не предприемай грешката " да търсиш любовта" .. колкото и да си самотна всичко идва с времето си. Разбирам те много добре , аз също загубих много хора и бях минала през мъничка.. депресия.. имаше малко хора около мен , но поне бяха истински . Благодарна бъди на това което имаш и просто чакай всичко да се случи с времето . Това което съм научила е че в живота има периоди в които нещата са много зле .. но изведнъж всичко се оправя стига да вярваш![]()
Трябва ти един хубав бой да дойдеш на себе си
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Всичко е въпрос на психика!
Последно редактирано от bulartis : 07-12-2013 на 19:00
Sweet Girl
В момента и аз съм така. Останах сам... без приятели и неясно бъдеще... загубих много от целите си в животаМоже би и ти си завършила училище и не си свикнала да няма никой около теб. Това е страшно. И аз имам проблеми със съня. Стресиращо е... да знаеш, че не си постигнал нищо.. и си изгубил всичко, в което си вярвал и за което си се трудил през последните 1-2-3 години. При мен са 2... при теб са 3. Мисля, че имаме нужда с теб да се запишем на курс или да идем на някакво място с много хора.
Да сме там 1 месец и да намерим готини хора. Това ще ни разсея и ще ни създаде приятели. Не знам какво те вълнува и не мога да ти кажа какво точно, но все можеш да измислиш нещо. Курсовете са за 2-3 месеца макс и са не чак толкова скъпи. Можеш да изкараш нещо интересно
Аз ще опитам.
Самотата е кофти нещо, но трябва да се научиш са си самодостатъчен - т.е. един вид, ако имаш някой до теб да ти е в плюс, да се радвате на времето си заедно, да се обичате, ама ако си сам(а), да го не го превръщаш в трагедия, а да го приемаш като "default състояние"![]()