- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те"
Разбирам ,но аз съм мъж,не харесвам лигави работи ,не вярвам в тези думи ,когато разбера значението им окей ,но нямам никаква идея какво означават или по точно моето разбиране за тях е май доста по различно.За мен " Обичам те " е това да се отдадеш изцяло на някого ,да си готов на абсолютно всичко за този човек, да е най-важното нещо в живота ти ,целият ти свят да се върти около него,ами мисля,че такъв човек не съществува или по точно доколкото знам нямам деца,а ако имам на тях бих казал тези думи,но не и на някоя жена ,която не се знае дали утре няма да срещне друг и да си тръгне.
Мисля, че трябва да преосмислиш концепцията ти за "лигавост" и за "мъжественост".
Нещата стоят така: за 4-5-6 месеца една връзка трябва да е достигнала едно ниво на серизност и едно ниво до което партньорите са влюбени и отдадени един на друг. Защото на 6тия месец връзката ти е по-задълбочена, отколкото на първия. Казвайки "обичам те", ти казваш, че 1. си влюбен в това момиче 2. ти е прекрасно с нея и искаш да останеш с нея 3. станала е някаква важна част от живота ти. В това няма нищо лигаво.
Отричаш ли, че тези неща са налице? Ако да, значи не си готов да го кажеш. Но ако не си готов да го кажеш, значи тези неща не са налице, което е разочароващо за нея, поради което тя е разочарована и охладнява.