.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    А какво е - масова магистрала , в която всички трябва да се шибат безразборно ли?
    България е едно много специално място. Нито е Европейска държава нито е страна от третия свят. Може да я определим като "бермудски триъгълник", само че тук изчезва мистериозно морал, ценности и човечност. Ако търсиш тук добродетели значи си с акъл на 12 годишен. Един безплатен съвет от мен: по-добре бягай от тук защото такива като теб не оцеляват.
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    България е едно много специално място. Нито е Европейска държава нито е страна от третия свят. Може да я определим като "бермудски триъгълник", само че тук изчезва мистериозно морал, ценности и човечност. Ако търсиш тук добродетели значи си с акъл на 12 годишен. Един безплатен съвет от мен: по-добре бягай от тук защото такива като теб не оцеляват.
    Малко спам, НО: Ако всички с "ценности, морал и човечност" останат, България също ще е хубаво място. Просто хората са слаби и предпочитат да бягат, вместо да се борят.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Малко спам, НО: Ако всички с "ценности, морал и човечност" останат, България също ще е хубаво място. Просто хората са слаби и предпочитат да бягат, вместо да се борят.
    за мен тя си е много хубаво място, но за по-добрите хора тя е кошмар. Те просто не могат да виреят в тая "мръсна почва". Следователно се стига до 3 пътеки: тази водеща към смъртта; тази която ще те направи с добродетели на наемник и пътеката водеща към терминал 1 и 2.
    Всички обичаме курвите. Те просто оцеляват и предлагат задоволяване на животинския инстинкт.
    WE ARE NOT ANGELS!

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    Е какъв съм аз?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си