- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко ви е голям члена?
14г-18см![]()
Видеха,че с 20-ските не минава номера и намалиха размера набарзо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Предлагам да направим състезание за лапета от 10 до 12 години за най-голям х*й. Входния размер да е над 23см....Първоначално написано от PsyDoggy
Първоначално написано от PsyDoggy
![]()
![]()
![]()
Тая тема, ако съдим по отговорите, спокойно мога да я преместя в раздел Лично Творчество...![]()
По темата: нормален за годините си ми е.
на 14г. съм и ми е 13,5-14см.![]()
хайде мерете си пишкитена моя приятел си му е 17см и е на 18год :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Както много пъти съм казвал: "По-добре малък, но твой и отпред, отколкото голям, но чужд и отзад!"
На 17 - 15 см.
Ти ме убиПървоначално написано от youloveme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...
бе да е над 16 и да не се заклещва между зъбите...екстраБившото ми гадже беше на 16 с 19см ... въобще не е зле
![]()
![]()
Правя каквото искам, пък да става каквото ще!
На мнение съм, че не е важно колко е голям, а момчето тр да знае как да си служи с него![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
тая анкета не ми го побира
nz dali e normalno da sam
na 13 i penisa mi da e 15,5 cm
martins
16 год. -18 см.![]()
Егото ли?Първоначално написано от x3eme
![]()
премотвам го през двата крачола и си го слагам в джоба..
Тва е темата дето момчетата си избиват комплексите ли![]()
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Твойта какво?Кубатура на мотора?Първоначално написано от bambino2
Иначе 14-15.7,а ако не вярвате момичета може да се уверите лично.
![]()
мисълта ли не ми схвана?Първоначално написано от vesji
И да не ви се вярва, аз съм на 13 години и 3 месеца и ми е 18 сантиметра в еректирало състояние.