.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    deni261
    Guest

Живея в измислен свят

Здрасти на всички.Най-добрата ми приятелка ми сподели че от около година две живее в измислен свят.Тоест,тя си представя бъдещия си живот след време-как ще се развият нещатата,как с любимото момче първо ще бъдат гаджета(те още не са),а после ще се омъжат как ще имат дечица,как ще ги кръсти каква детска количка ще има и т.н.Моля ви да ми кажете това само при нея ли е или и при вас го има.Благодаря ви предварително.

Повече от фен Аватара на takecare
    Няма лошо да си представяш бъдещето, това са планове, но в такива подробности винаги изглежда глупаво. Според мен трябва малко трябва да почнеш да я отделяш от въображаемият и свят, защото ще й повлияе зле след време. На колко е тя?

Аз също си представям живота ми в детайли преди всеки мой избор, в различни ситуации. Ако направя така, и така какво ще стане, какви ще са последствията и съответно мога ли да ги понеса. То мисленето не е лошо. Мечтите също... Не виждам какво лошо има в това да видя в някой магазин страхотна дрешка за кучето *например* и да си мисля колко ще ми е сладинко, докато аз си набавя парите. Това дава до известна степен мотивация.

Какво лошо има в това момичето да желае да се омъжи за въпросното момче, да си имат дечица и т.н.? Ти не си ли мислил никога как би искал да се казват децата ти? Не вярвам да не си го правил...

Аз лично много се кефя на хора, който си живеят в собствения си свят и не виждам нищо лошо в това. А ти вместо да оцениш това, което тя ти споделя го разказваш в някакъв си форум... Замисли се кой има нужда от промяна.

п.с. не разбрах кой живее в измислен свят, ти ли тя ли, момче ли си, момиче ли си извинявай (:

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Няма да ми пречи, ако приятелка ми разказва за бъдещето си. Въпроса е, че твоята приятелка може и да се разочарова, защото нещата не стават така, както ги планираме.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма лошо в това да си мечтае.

Май не само си мечтаеш, ами имаш и раздвоение на личността, тези номера с приятелката всички ги знаем.
    И не, до някаква степен не е лошо да си мислиш за такива неща, но ако прекарваш повече време в облаците, отколото в реалността, наистина трябва да се замислиш

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от deni261 Виж мнението
    ... живее в измислен свят.Тоест,тя си представя бъдещия си живот след време-как ще се развият нещатата,как с любимото момче първо ще бъдат гаджета(те още не са),а после ще се омъжат как ще имат дечица,как ще ги кръсти каква детска количка ...
    ...и имат ферма за еднорози,които хранят с фураж от стрити водни кончета,феички и елфски уши?
    Накарай я да излезе от тях като за начало.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

deni77
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Аз също си представям живота ми в детайли преди всеки мой избор, в различни ситуации. Ако направя така, и така какво ще стане, какви ще са последствията и съответно мога ли да ги понеса. То мисленето не е лошо. Мечтите също... Не виждам какво лошо има в това да видя в някой магазин страхотна дрешка за кучето *например* и да си мисля колко ще ми е сладинко, докато аз си набавя парите. Това дава до известна степен мотивация.

Какво лошо има в това момичето да желае да се омъжи за въпросното момче, да си имат дечица и т.н.? Ти не си ли мислил никога как би искал да се казват децата ти? Не вярвам да не си го правил...

Аз лично много се кефя на хора, който си живеят в собствения си свят и не виждам нищо лошо в това. А ти вместо да оцениш това, което тя ти споделя го разказваш в някакъв си форум... Замисли се кой има нужда от промяна.

п.с. не разбрах кой живее в измислен свят, ти ли тя ли, момче ли си, момиче ли си извинявай (:
    purvo tq givee v izmislen svqt i vtoro az sum momi4e

deni77
    Guest
    na Minwu deni261 i deni77 sa edno prosto na puviq my bqh zabravila parolata i suzdadoh nov profil

deni77
    Guest
    naistina ima hora s razdvoena li4nost no az ne sum ot tqh a i deni261 i deni77 sa edin 4ovek

deni77
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението

estestveno 4e otsenqvam fakta 4e go e spodelila samo na men i ot tazi gledna to4ka az re6ih da vi spodelq za da razbera dali tova e 4estosre6htano qvlenie ili e samo tq za6toto se pritesnqvam za neq ii estestveno 4e sum si mislela kolko detsa iskam i kak 6te se kazvat no 4ak v takiva podrobnosti ne sum.No kato se zamislq donqkude e normalno no samo do nqkude.6te e kofti ako posle se razo4erova.Spomenah li 4e e kupila dre6hki za bude6toto si dete i dori my pi6e dnevnik za da znae to 4e i maika my e bila dete i e mislila kato nego.6tqla da my go dade na petnaistiq rogden den ili kogato e gotovo.I dori mi kaza 4e ako sega (na 13 po4ti 14) zabremenee bi rodila deteto i dage mnogo iska da ima dete to4no v tozi moment tuk i sega ot lubimoto mom4e estestveno no dori i da zabremenee ot dryg-ne lubimiq pak 6te rodi deteto i 6te go obi4a pove4e ot sebe si.EST 4e 6te si obi4a deteto no spored vas normalno li e.PItam za6toto sum zagrigena.Blagodarq predvaritelno

deni77
    Guest
    iska da byta koli4kata s deteto si (diri si e izbrala kakva) i postoqnno gleda nqkakvi bebe6tki koli4ki i stoki moge bi e obsebena ot detski koli4ki i zatova se sly4va vsi4ko tova kak mislite Blagodarq vi predvaritelno

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Филми
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си