.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от adityy Виж мнението
    Според мен си е нормално да искам да съм навън до това време... Вчера напримерно най-добрата ми приятелка се прибрала в 01:00ч. и техните не и направили проблем, а аз ако се прибера в един по сред нощ ще ме направят на две стотинки и ще ме накажат за година, че и повече, е купоните са изключение....
    Родителите ти мислят за теб , щом така са решили , то е за твое добро . Ако толкова искаш до по-късно подмазвай им се и т.н. , ти знаеш най-добре как . А и какво гледаш от твоите приятелки , ако се хвърлят от 8мия етаж и ти ли ще ги последваш ?

Цитирай Първоначално написано от tatyanaa Виж мнението
    Родителите ти мислят за теб , щом така са решили , то е за твое добро . Ако толкова искаш до по-късно подмазвай им се и т.н. , ти знаеш най-добре как . А и какво гледаш от твоите приятелки , ако се хвърлят от 8мия етаж и ти ли ще ги последваш ?
    Не гледам приятелките си, просто ми адски тъпо, когато всеки ден ми разправят какво е станало предната вечер, след като аз съм се прибрала.... Сигурна съм и, че на вас няма да ви е много приятно. Просто за момент се поставете на мое място, ето преди малко ми звъннаха и ме попитаха дали ще излизам (беше към 20:30ч) и пак минах с извинението, че ще вечерям .............. Искам просто малко свобода........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си