.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Да си пускаш сам/а тема за рожден ден, да си просиш пожелания.
    Нека ти кажа нещо... Не пуснах темата с намерението да си прося пожелания от някого, както се изрази ти. Ни най-малко..Всъщност на рождения ми ден за мен се сетиха много хора - близки, роднини и приятели, като ми отправиха най-горещите и искрени пожелания. Та ето защо все пак, ако си мислиш, че съм имала нужда да си прося пожелания, не е така. За мен деня на моя рожден ден беше наистина много щастлив, уважиха ме много хора, напих се и прочие...И защото ми беше весело и се намирах в приповдигнато настроение, просто пуснах темата, НО НЕ за да си прося пожелания, а за да споделя радостта си, но явно нечии ограничени умове не биха се досетили. В крайна сметка не принуждавам никого да ме поздравява. Който иска обаче ще го направи, но с добра мисъл, а който не иска - ще подмине темата, без да се опитва да се прави на умник...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от nickelbackk Виж мнението
    За мен деня на моя рожден ден беше наистина много щастлив, уважиха ме много хора, напих се и прочие...
    Голямо щастие е, че си се напила.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Голямо щастие е, че си се напила.
    Абе, я mada facka, всичко да пре**ете значи, не разбирам какво толкова ви прави удоволствие
    да правите малоумни серкастични забележки..!?
    Ами да, щастие е, защото деня ми беше щастлив
    и всичко в него ми хареса..! ПРОБЛЕМ!?
    Ще си пускам каквито теми си искам.
    Аре чао!
    :-*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си