.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    Мега фен Аватара на Rabalka
    Скъсаха ме и по двата изпита... и май ще си остана в 8 клас както е тръгнало.

Еми като се ш***ш , няма как да не останеш в 8. клас , който ми беше най - лекият от всички досега. Ти си седиш в 8. клас , някои чакат 10. клас... 9 месеца и половина какво правиш , та не учиш?! По Български език - 3 - йеееееееееееееееееее , това и аз не мога да го направя.
    Последно редактирано от Samo Botev Plovdiv : 07-02-2013 на 07:38

Супер фен Аватара на tireheb
    никой не го ебе, тебе животът те е скъсал, оценките са ти най-малкият зор

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Еми като се ш***ш , няма как да не останеш в 8. клас , който ми беше най - лекият от всички досега. Ти си седиш в 8. клас , някои чакат 10. клас... 9 месеца и половина какво правиш , та не учиш?! По Български език - 3 - йеееееееееееееееееее , това и аз не мога да го направя.
    Е кво като се шибам?Ма мнението ти е много збъркано...

Рабалке човека имаше предвид, че вместо да се ч*каш можеше да понаучиш българския.

И какво като си се шибала?!? Ама то ти професионална "жрица" ли искаш да станеш , или нормална жена?! Поне езика да си беше научила.

Малко са брутални коментарите но са верни.Виж нищо не е фатално всичко може да се промени,но това си зависи от тебе.Това ще ти е обеца на ухото това че оставаш не е фатално срамно да такова е но пък чак толкоз.Сега трябва да зарежеш страничните занимания и да се фокусираш изцяло в училището ако трябва частни учители наемай взимай кинги учебници чети всички уроци решавай упрашнения гледай клипчета които биха ти помогнали и ще се наредят нещата.Ще почнеш догодина нормално и ще завършиш успешно ако учиш редовно и се стараеш.Кзвам ти го от опит навярно мислиш че това не е вярно и не ти се занимава особено с това но повярвай ме ако се оставиш ако не предприемеш нещо навреме ще се запатачиш в бъдеще и ще ти е още по трудно от сега.Ще забравиш и малкото което знаеш трябва всичко отначало да почнеш.Ако искаш да се риализираш трябва да се стегнеш сега ти е времето не ти е късно остави това забавление депресии ами говори с вашите и намерете решения,защото ще съжеляваш по-късно за това.Не те познавам не мисля че си лошо момиче леко си се отклонила от пътя но може бързо отново да се върнеш зависи си от теб.Брат ми като по-малък повтаря училище една година но ето сега е студент и се справя блестящо.Аз имам сериозни проблеми защото като по-малко не мислих и сега съм доста запатачено положение и не искам и това с теб да стане защото знам какво е .И не не съм ходила по купони или да съм си отваряла краката точно обратното но бях си чист мързел и депресарка и ей такива фактори .Доста хора тук отвориха други болни проблеми в тази сфара и се съгласявам с всеки един от тях.Наистина оценката не е лично за мен мерило за знания поради ред причини.В университети или пък в гимназиите по богатите деца родителите им може да платят даден изпит или пък даден ученик или ученичка да бъде интимен с професора си или даскала само само и да мине да не говорим че в училището и гимназията пишат на някои хора назасулжени оценки само и само да минат.Някойотличници пък само зубрят материала за да изкарат отлична оценка но не им се забива в главата това имаше такъв случаи като бях малка имаше едно неприятно момче което се подмазваше на учителите а посел говореше против тях и зубрече като ненормален.Има случаи които даден човек в училището е слаб но това не означава че е тъп разсъждава си прекрасно и с него човек омже да говори по монго различни теми.Относно защо се стиг до това толкова деца да са неграмотни или да имат някакви пропуски това неща оказват фактор.Няма тъпи деца е има но не е толкова просто.Някои нямат стимул да учат не им е интересно други пък ги мързи трети пък са депресирани и то не говоря за лека депресия а тотално пълни аутсайдери са разсеяни са в час нямат пирятели затворени са и мислят за всичко дурго но не и за учението само и само по някъв начин да се впишат има мързели и неамбициозни или пък са фокусирани върхуд руги неща и неосъзнават колко се вредят докато не мине доста време и почнат да се удрят главата в стената и да се проклинат.Да смешно е и е срамно но не бива пък да се подигравате на такива хора а напротив да се опитате по някакъв начин да се помогне .Вярно на някои няма да им пука особено ако им кажете колко са тъпи но има дурги които биха са засегнали биха изпаднали в още по-големяа депресия и няма измъкване.Но вярвам че това може да се промени с помощ и най-вече човек да се насъха и да поряви воля и решителност но пък това не става просто така при някои.Бих казала че и средата които растат децата оказват влияние и родителите също.Има хора които нищо не знаят и на хората им е смешно примерно не говоря за училищни неща а нещата от живота.Примерно давам пример жена не знае какво е овулация или нещо от този софт .Ами родителите и като нищо не са и говори като не са и обяснавали когато е трябвало като не са били родители в истинския смисъл на думата.Не са били достатъчно активни не са помагали подкрепяли детото си прочие не ми се обеснява надявам се да разберете какво искам да кажа и после се смеете което е ами нормално но не е правилно.Ческстно казано доста неща не знам в всякаква сфра и като гледам колко интелегетни хора има не само някои майтапчии че наистина са компететни и прочие леко се депресирам и отчаявам защото не съм такава но бих искала да съм искам да се развивам и подобря но ....Извинявам се че излязох извън контекса на темата.Та това момче което ти каза ца шибането има право смисъл момчета и ситуациите които пападаш те разсейват разсеяват те иместват фокуса ти вдълбяваш се в това и не мислиш за нищо дурго аставяш другите неща на заден план съзнателно или не.
    Последно редактирано от Brook : 07-05-2013 на 11:39

lol...

Учи и няма да те скъсат.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    lol...
    сигурно досега толкова текст не си виждала през живота си...вземи се стегни, защото в момента хора с образование нямат работа - пък да не говорим за хора като теб, които единствената им свясна оценка е по безопасност на движението...

Аз в 6ти клас бях останала на изпит по математика. Нда т'ва няма значение .. понеже ти ако ще оставаш на няколко поправителни едва ли ще са повече от 3 или 4. Все пак тогава когато аз бях останала на изпит, 1 момче имаше 9 поправителни. Така че не се плаши.

Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    сигурно досега толкова текст не си виждала през живота си...вземи се стегни, защото в момента хора с образование нямат работа - пък да не говорим за хора като теб, които единствената им свясна оценка е по безопасност на движението...
    Виждъла сам, споко.

Рабалке , отговори ми на ЛС - то. А за поправителните изпити - все повече хора и по повече предмети - до там стигнахме вече.

Кви повече хора?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ноуп, не е така, можеш да оставаш на колкото си поискаш, но може би зависи от гимназията в която си, в моята нямаше такова нещо, много съученици са оставали на по 4-5.. без ник'ъв проблем..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Сядай лятото, вместо да обикаляш наляво-надясно, и учи. Все още имаш време да научиш нещата до септември(или когато там са дръгите изпити), за да научиш материала. Нормално е да не ти се занимава-лято, забавления и тн, обаче помисли вашите колко биха били разочаровани, ако дъщеря им остане в 8 клас. Представи си и ти как ще се чувстваш-няма ли да те е срам?
    Стягай се и си промени малко начина на живот, с най-добри чувства ти го казвам.

Праскането ще остане за след изпитите.

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Сядай лятото, вместо да обикаляш наляво-надясно, и учи. Все още имаш време да научиш нещата до септември(или когато там са дръгите изпити), за да научиш материала. Нормално е да не ти се занимава-лято, забавления и тн, обаче помисли вашите колко биха били разочаровани, ако дъщеря им остане в 8 клас. Представи си и ти как ще се чувстваш-няма ли да те е срам?
    +1 Много добре казано без нападки

Ама то и да и говориш , и да не ѝ говориш , ефект - няма.

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Ама то и да и говориш , и да не ѝ говориш , ефект - няма.
    Еми ние сме си изпълнили дълга като сме и казали истината. Дали ще ни послуша е друг въпрос.

Да бе , така е.

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Права си ма като нищо не ми влиза в главата.Уж чета пък...

Ами ще четеш , без "уж".

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Права си ма като нищо не ми влиза в главата.Уж чета пък...
    По-добре се научи да пишеш, щом четенето вече си го усвоила...Че с този правопис как си минала по Български език.

Цитирай Първоначално написано от magneticfields Виж мнението
    По-добре се научи да пишеш, щом четенето вече си го усвоила...Че с този правопис как си минала по Български език.
    Е как - как - с тройка?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си