- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- НАМРАЗИХ КОТКАТА СИ !
Здравейте, аверчета .. Искам да ми помогнете с нещо
От 2 дена имаме нова котка ... Той се върти постоянно около мен, но аз не изпитвам приятелство . Много обичам котки , но може би вмомента не ми се занимава с нея , защото съм с гипс на крака и не мога да и се порадвам много често ....
Кажете мнението си
тъп си
Това, че имаш гипс на крака - не означава, че трябва да намразиш котката си, за Бога!
Трябва да и обърнеш поне малко внимание, за какво сте я купили като не искаш?
Напълно си прав! Сега си представи колко ще е прав баща ти, ако си счупи ръката и те изрита от вас.![]()
Котка и приятелство? Не.
И спря да се върти за миг земята..
Хем заглавието неподходящо, хем темата няма голям смисъл, ма пък отговорите ме разбиватпърво за 2 дена ти още не си свикнал с нея -.- второ няма кво толкова и да свикваш това е котка не куче , трябва само да я храниш и да я мачкаш
трето не виждам кво общо има гипса ти с тва че нещо не ти е до котки в момента ... както и не виждам какъв е големият проблем
ако не ти се занимава с нея просто не се занимавай -.-
Хахаха, пф, мрази котката си, само защото той е с гипс и не можел да й се радва, хаха стига бе, смешка. Горкото животно!
Може би,малко преувеличаваш с това „НАМРАЗИХ Я “.Предполагам,че само ти досажда,защото все още не си свикнал с нея. След време сигурно дори ще я заобичаш. Само недей да я тормозиш т'ва,че на теб примерно ти е нервно не е повод да си го изкарваш на нея.
Заври й кечка за зъби в анала. После и една на теб. Винаги помага.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Прост си брат.
Такива логики вадиш,че просто ...........
Хаххаха аз пък много обичам животни, особено котки, а в същото време не обичам хората и не ми е жал за тях. :O