.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Искам да му пиша, но се срамувам....

Здравейте! Аз съм на 15 години и досега не съм се интересувала от момчета, но миналия вторник докато бях на кафе видях едно момче. Прибрах се и си мислех постоянно за него и така в продължение на седмица. Споделих с приятелка и тя ми каза да му пиша и че нищо няма да загубя....Но аз се срамувам. Като си помисля за писане с него, с мен става нещо: почва едно притеснение, стомаха ми се свива и някакви подобни... Просто не знам какво да правя, за първи път ми се случва такова нещо...Дайте ми съвет
    Последно редактирано от Roniiii98 : 07-16-2013 на 15:23

не разбрах как така вчера си го видяла и вече цяла седмица мислиш за него?
    А иначе не виждам нищо срамно в това да му пишеш едно здравей как си,и така сам ще си тръгне разговора.
    Последно редактирано от bloodylips : 07-16-2013 на 14:43
    LoVe iS tHe aNsWeR

Ще ти кажа само 1:Със притеснение,срам...нищо няма да постигнеш,просто ще си седиш у вас,и ще чакаш. Така че,не губи ценно време,ами започвай да му пишеш. Нормално е,на 15 си пубертета тресе яко!
    Последно редактирано от pofff : 07-16-2013 на 17:55 Причина: xD

Няма нищо страшно или срамно в това да му пишеш.Пък и няма да му казваш, че го харесваш или нещо подобно.Просто ще си пишете

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Рискувай и му пиши, нищо не губиш. Аз лично предпочитам комуникация на живо, но щом си толкова притеснителна се свържи с него по интернет. Ако не се пробваш ще съжаляваш след време. Успех
    There is always a way!!!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    СРАМ КУР НЕ ЕБЕ!

Пиши му!

Пиши му! И аз бях така преди, но осъзнах, че със срам и чакане няма да поcтигна нищо! Единствено мажеш да спечелищ, зaщото не можеш да загубиш нещо, което не е твое!
    Sweet Girl

Благодаря Ви многоо! Писах му, не му казах, че го го харесам, само общи приказки, но той ме отряза...

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от Roniiii98 Виж мнението
    Благодаря Ви многоо! Писах му, не му казах, че го го харесам, само общи приказки, но той ме отряза...
    И на мен ми се е случвало.. Кофти.

Цитирай Първоначално написано от Roniiii98 Виж мнението
    Ми,да не ти пука! Има още много.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Пиши му.Няма какво да изгубиш.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от pofff Виж мнението
    Ще ти кажа само 1:Със притеснение,срам...нищо няма да постигнеш,просто ще си седиш у вас,и ще чакаш. Така че,не губи ценно време,ами започвай да му пишеш. Нормално е,на 15 си пубертета тресе яко!
    Точно така е.
    Превъзмогни си срама и давай смело! Ако стане-супер,ако не-ще има и други момчета. Набий си това изречение в главата и свикни с него,така само можеш да печелиш от дадена ситуация.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Точно така е.
    Превъзмогни си срама и давай смело! Ако стане-супер,ако не-ще има и други момчета. Набий си това изречение в главата и свикни с него,така само можеш да печелиш от дадена ситуация.
    Айде четете по-внимателно дe! Момичето каза че я е отрязал ! какво повече да му пише?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е няма нищо срамно да му пишеш ако те е срам по skype/facebook представям си на живо ако се видите

еми кат те е отрязал тегли му майните и толкова ще си намериш друг на мен лично не ми пука вече

Голям фен Аватара на Ospi
    Чакай малко, общи приказки и те е отрязал. Как така те е отрязал?

Еми тогава го зарежи,кво толкова не е единствения пък го познаваш и от скоро.

Хей ако не му пишеш, рискуваш да не говорите никога.. Ако наистина го харесваш, действай... САМО не прави глупости от сорта на това, да молиш някой друг да говори с него и т.н
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Чакай малко, общи приказки и те е отрязал. Как така те е отрязал?
    +

Ако се срамуваш да му пишеш,какво остава като говорите на живо?!
    Правилно ти е казала да му пишеш,защото нищо не губиш. Поне ще знаеш,че си опитала. Рискувай какво толкова може да стане?! Нито е първия,нито е последния, има толкова много момчета..
    Успех и бъди уверена в себе си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си