.
Отговор в тема
Страница 6 от 27 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 656
    Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Лейди, много съм далеч от това да защитавам мъжете. Ама много, правилно ме разбери. Моят стандарт не е двоен. Аз също ценя равнопоставеността, но на една по-различна плоскост, по-"морална" плоскост. За мен въпросът не стой "Щом мъжете кръшкат и жените са равни, то и жените ще кръшкат". За мен това е еднакво неприемливо и за двете страни. Колкото жените са с развален морал, толкова и мъжете, даже малко повече. По моему. Не намесвам мъжете, защото не са в обхвата на моя интерес. Ако искаш може и за това да поговорим
    Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 12:09

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    Като прочетеш всичко, ще се радвам да пишеш какво мислиш.
    Започваш все повече да ме кефиш.. нищо че не съм на твоето мнение.
    Защо ли ? Прочетох всичко.. моето мнение е, че грешиш. Не мисля, че човек може да прецени дадена група (курвите) от хора/жени (хора? жени?) без да е имал и минимален досег с тяхното племе. Казваш, че си чел ? Казваш, че си гледал филми ли, какво ? Досега ти с така любимите ни курви е нищожен, дори смятам, че граничи с нулата, защото не вярвам въпросното момиче.. на което му даваш тази титла.. наистина да е от тази порода жени. Основното, което смятам е че всеки сам решава какво да значи за него тази дума. За теб.. явно леко облечените жени.. фриволното поведение... някоя която те е наранила (тва не беше ли кучка ?).. двата тона грим и изкуствени коси.. Някак си не ти вярвам.. не знам що. Може би, защото аз съм със съвсем различни мисли.. грам не се замислям за такива парцали, които ти описваш, знам, че нито имам приказка с тях, нито искам да ми дишат въздуха, единственото им хубаво качество е че можеш да ги ебаваш (не буквално). Това според мен. Също така изобщо нямам някакви желания към тях, сексуални.. не са ми приятни.. Виж, кифлите, каквото е моето определение за тях, е че... да не задълбавам ся.... Първо кажи дали съм те прочел грешно, щото е много вероятно.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Може би трябва да синхронизираме дефинициите си. За мен курва е доста по-различно от кучка в два основни аспекта. Първо кучката е гаднярка, докато курвата... си е курва (какво да ти кажа. ). Второ докато при кучка, обсегът на морално отсъждане е доста по-голям, при курва става дума предимно за сексуалната й етика. Така че курва за мен значи жена с нисък сексуален и интимен морал. Една курва може да не е кучка в следния пример - наебала се е с твой приятел. Не е имала нещо лично към теб, не е искала да те засегне, просто приятелят ти я кефи и тя го е светнала (извинявам се за изразните средства).Кифлите са нещо съвсем по-различно. Повечето се опитват да излеждат като кучки, но силно се съмнявам да са такива. А колкото до въпроса дали са курви - е те там е заровено кучето.
    Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 12:24

Мега фен Аватара на Chacho
    А морално ли е за теб една жена да е спала със 100 мъже, ако това е преди връзката с теб, всичко е минало и ти бъде предана?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 102
    Май не си ме разбрал, или аз не съм се изразил като хората.... в никъв случай не слагам знак за равенство между курва, кучка и кифла, всяка една може да притежава качествата на другите две. Също така и "нормалните жени" (ако приемем за миг, че всяка различна от горепосочените е нормална) могат да притежават качества присъщи за обектите ни на дискусия.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    @ чачо Принципно да, друг е въпросът, че такава хипотеза е почти абсурдна.

Мега фен Аватара на 102
    Я, колко лесно стана ясно как мислиш.. само с един въпрос.. Chacho си е Chacho предполагам.... нищо, че сте изписали някви мини-романчета преди това.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    102, от твоите аргументи излиза извод, за който ще ни разпнат

Повечето жени плачат за мъж, от който да не се отделят (образно казано, говоря за връзка), поне такива са ми наблюденията. Дори мисля, че са мнозинство. Тук е готино, че зад никовете не знаеш как хората изглеждат навън, а достатъчно можеш да разкриеш за характера им. Мисля, че ако си създадеш впечатление, ще се препокрива с моето - че такива момичета, каквито търсиш, има много.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    1. Защо да е абсурдна хипотезата?

2. Някой да ми даде определенията на курва, кучка и кифла.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    2. Някой да ми даде определенията на курва, кучка и кифла.
    Миналият път темата беше 15 страници

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Миналият път темата беше 15 страници
    Гледам, че ги ползвате доста свободно. Искам да съм сигурна, че сме на една вълна

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Гледам, че ги ползвате доста свободно. Искам да съм сигурна, че сме на една вълна
    Всеки ги разбира по различен начин.. защо не започнеш ти, после друг.. и после като ги сравним, ще стигнем до някакви изводи.... или ще пием по една бира.. по-вероятното.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    1. Ема една народна мъдрост "Кой ебал - ебал, Пена вече не е курва". Тоест бивши курви няма, изключение са тези, които са преживели личен катарзис..
    2.
    Курва - чука се под път и над път.
    Кучка - гадна, лоша жена, зла.
    Кифла - хм, тук е малко по-трудно, помагайте.

Чаче, добре, бе, братле, аз що не ги виждам, бе?! Кьорав ли съм?

@102 - Брой ме за бирата
    Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 12:58

Мега фен Аватара на 102
    По втора точка... Чука се под път и над път - Момиче/жена с голям сексуален апетит ?
    Гадна, лоша жена, зла - Коя жена не притежава тези качества, кой човек не притежава тези качества ?
    Кифла - предпочитам след някой друг да пиша.

Град
    Варна
    Е, аз знам друго народно определение за курва и кучка.
    Курвата се чука с всички.
    Кучката - с всички, освен с теб

Ми тука имаше една тема "удобрявате ли секса за една нощ", с изключение на няколко мацки, повечето не са пробвали, щото смятат, че не е за тях, тъй като предпочитат секса да е с любим/значим човек.

Около мен момичетата като цяло не изневеряват, щото са се наживяли и нямат нужда от нови хора, от "свобода", а и нямат оплаквания от партньорите си.

Бай дъ уей, аз си падам по леки жени, хахаха

ПС:

За курвите и кучките, двете понятия за мен са равносилни и тва е жена, за която сексът стои в основата на ценностната и система. Дали като средство за получаване на удоволствия или основен източник на удоволствие, заради който пренебрегва всичко друго, все тая. Повече качества не им приписвам.

Кифлата я тълкувам повече като съчетание между слабоумие и робуване на селската мода (тази, която е популярна, въпреки липсата на вкус).
    Последно редактирано от Chacho : 07-18-2013 на 13:09

Мега фен Аватара на 102
    Във всяка жена се крие по една малка кучка, малка курва и малка кифла. Друг е въпросът, че при някои се заменя с голяма и започват да изпъкват някои работи.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Не сексуалния апетит е съществен, а обектът на апетит и средствата, чрез които той се удовлетворява. Сигурен съм, че ме разбираш. А за кучката - няма значение кой ги притежава и кой не. Когато се говори за "кучка", това се има предвид, поне аз така схващам.

Честно казано, голяма част от характера на жената се определя по това, което мъжът ще извади на показ от нея.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Чачо, недей с клишета, моля те. Тъкмо започнахме да се разбираме

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Че кое му е клише? Търсенето определя предлагането... Ако се търсят курви, дори и порядъчните момичета ще станат такива, за да не са сами... Ръиш?

Мега фен Аватара на 102
    То те са клишета, шото.. знаем си. Друг е въпроса, че това важи само за интелигентните жени.

Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    Чачо, недей с клишета, моля те. Тъкмо започнахме да се разбираме
    Не е клише, застраховам се, че ако и дадеш прекалено много поводи да избяга от теб, ще избяга от теб.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Еми тогава логично следващият въпрос е курви ли искат мъжете. Аз - не. Курви искат за ебане, но не и за нещо друго, смислено, лично, не за любов и то мъже със съмнителна репутация. Да не говорим какво постижение пък е това за една жена - всички знаем, че коя да е мадама, само да си отвори краката, ще се намерят 10 доброволеца от раз. Ама постижение ли е това изобщо, да цъкнеш някаква мадама, да си сто и първия в тефтера? Само да кажа, че на "млади години" и аз съм хойкал за по една-две вечери, ама нещо ми се чини безсмислено. Преживях си катарзиса хаха
    Чачо, нека бяга, щом не е щастлива с мен, само да не ми прави курвенски номера...
    Последно редактирано от procter : 07-18-2013 на 13:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си