.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    iPoison
    Guest

Стават ли видеоигрите по-лесни?

Здравейте.Искам да попитам геймърското общество един въпрос-Стават ли игрите по-лесни?
    Скоро четох в един сайт интервю със собственика на Nintendo и той каза,че игрите са взели да стават
    по-лесни и по-лесни.Вашето мнение какво е?

Мега фен Аватара на draid
    Стават, за да се достига до по-голям кръг хора и съответно приходите да бъдат по-големи.

Мега фен Аватара на Chacho
    Casual игрите се радват на повече успех последно време, особено с тенденцията мобилните платформи да привличат все повече хора към лежерната категория. Затова се залага на тази аудитория. Дори трудните игри целят да я засегнат в повечето случай. Но си е въпрос на маркетинг и всъщност, просто такива заглавия изпъкват, а не че сме ограничени до лесни игри.

Освен горния феномен, днешно време е бъкано с инди студия. Много от тях бълват трудни игри, на които човек много може да се озори.

Има обаче една шаблонност, която се поналожи в гейм дизайна при големите, което засилва впечатлението за лесни или еднообразни игри.

Въпреки всичко имаме достатъчно контрапримери, като LoL, Dota2, Starctaft2, които показват нивото на геймплей аспекти и трудност, оставени на играча да достига по собствена воля.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Не мисля. По-скоро обменът на информация (тактики и прочие, както искаш я разбирай думичката) води до един вид 'улесняване' на играча. На практика остава единствено механичния 'скил' за развиване. Бе да бозкаш яко в общи линии. Тъпо е, 'щото всъщност прави игрите по-трудни, а не по-лесни. Мен в последно време ми е трудно да си намеря игра, в която да мога да си цъкам лежерно заедно с няк'ви други хора и никой да не му пука ще спечели ли или не. Преди години всеки беше слаб на всичко :Д - като почнеш от ЦС и стигнеш до ЦнЦ поредиците ;д По-интересно беше

Супер фен Аватара на tireheb
    dark souls = ragequit
    :S

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Стават, за да се достига до по-голям кръг хора и съответно приходите да бъдат по-големи.
    Глупаците сте достатъчно много, за вас ги правят по-лесни, не търсят нови потребители, а е факт, че от игрите се затъпява, просто се грижат за геймърите.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Глупаците сте достатъчно много, за вас ги правят по-лесни, не търсят нови потребители, а е факт, че от игрите се затъпява, просто се грижат за геймърите.
    Хахах играя StarCraft от 98г до сега когато имам време и може да си повече от убеден, че не само не съм затъпял ами съм и станал по-умен. Отделно има такива ретарди като теб които не ги бива за нищо и постоянно ги бият на каквато и игра да е. Било то дори тенис или шах или табла и за това се опитват да изпъкнат като много над тия неща. Аз ще продължавам да играя когато намеря време за отмора и все така ще си остана незатъпял може да бъдеш сигурен

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    online игрите определено стават по-лесни, от една страна е добре, повече народ, но от друга шанса да ти се падне да играеш с неадекватник е доста по-голям
    n00bs

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    online игрите определено стават по-лесни, от една страна е добре, повече народ, но от друга шанса да ти се падне да играеш с неадекватник е доста по-голям
    +1 са теп!

+2 за draid.

-1000 за papugai..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Хахах играя StarCraft от 98г до сега когато имам време и може да си повече от убеден, че не само не съм затъпял ами съм и станал по-умен. Отделно има такива ретарди като теб които не ги бива за нищо и постоянно ги бият на каквато и игра да е. Било то дори тенис или шах или табла и за това се опитват да изпъкнат като много над тия неща. Аз ще продължавам да играя когато намеря време за отмора и все така ще си остана незатъпял може да бъдеш сигурен
    Направо си се превърнал в гений.2010 година седнах пред компютър и съм там, където ти и след десет години нямаш шанс да стигнеш. Толкова много се поумнява, но защо ли само малоумните геймъри вярват в тая фантазия.
    За игрите не е сигурно, че ме бият, защото е нужно да играя, за да стане. Да ти приличам на затъпял идиот, който би си губил времето с подобна простотия.

Супер фен Аватара на tireheb
    2010 година седнах пред компютър и съм там, където ти и след десет години нямаш шанс да стигнеш.
    дай ножа да гръмна

Направо си се превърнал в гений.2010 година седнах пред компютър и съм там, където ти и след десет години нямаш шанс да стигнеш. Толкова много се поумнява, но защо ли само малоумните геймъри вярват в тая фантазия.
    За игрите не е сигурно, че ме бият, защото е нужно да играя, за да стане. Да ти приличам на затъпял идиот, който би си губил времето с подобна простотия.
    Ахаа чак 2010 ли се осмели да се сблъскаш с тази технология от бъдещето ? Мисля че прекалено рано си се заел. Очевидно не можеш да разбереш концепцията на устройството пред което седиш Викаш ли някое приятелче да ти преинсталира прозореца след като го забатачиш с разни пълзящи твари ? Смешен си, прекалено смешен даже. А относно това къде съм аз в тая област, не бери грижи за мен. Точно там където искам съм.

Ахаа чак 2010 ли се осмели да се сблъскаш с тази технология от бъдещето ? Мисля че прекалено рано си се заел. Очевидно не можеш да разбереш концепцията на устройството пред което седиш Викаш ли някое приятелче да ти преинсталира прозореца след като го забатачиш с разни пълзящи твари ? Смешен си, прекалено смешен даже. А относно това къде съм аз в тая област, не бери грижи за мен. Точно там където искам съм.
    Правиш ли разлика между седнал пред компютър и ползващ ?
    Ти си се доказал като разбирач тук, защото винаги има и по-зле от теб.
    Всъщност бебето иска да излезе от креватчето си, защото повече не вижда, заради това си точно там, където искаш да бъдеш-в малкото си креватче, с гумените играчки. Толкова ти е голям мирогледа, виждаш на един метър около теб.
    Смешен съм на тъпаци като теб, защото с кухите си геймърски кратуни не сте способни да научите нещо ново.

Град
    Niggaland
    Всъщност бебето иска да излезе от креватчето си, защото повече не вижда, заради това си точно там, където искаш да бъдеш-в малкото си креватче, с гумените играчки. Толкова ти е голям мирогледа, виждаш на един метър около теб.
    Смешен съм на тъпаци като теб, защото с кухите си геймърски кратуни не сте способни да научите нещо ново.
    И обесняваш как игрите били за тъпаци?
    А профи геймърите, има такива които вадят на година повече, отколкото ти ще извадиш като жиголо в османиленд, до джамия, в делничен ден.
    n00bs

Не се усещаш как ставаш за посмешище Не можеш да ме обидиш ти с нищо момче. Да не говорим, че хич не ми е да се доказвам тук. Аз на други места се доказвам, не по форумите

Не се усещаш как ставаш за посмешище Не можеш да ме обидиш ти с нищо момче. Да не говорим, че хич не ми е да се доказвам тук. Аз на други места се доказвам, не по форумите
    Сигурно в детската градина се доказваш, на друго място ще ти се смеят.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    И обесняваш как игрите били за тъпаци?
    А профи геймърите, има такива които вадят на година повече, отколкото ти ще извадиш като жиголо в османиленд, до джамия, в делничен ден.
    Има и такива, които с ядене на лайна изкарват много кинти, ти си точно за тяхната професия, акъл не трябва.

Град
    Niggaland
    Калъф, ако не беше баща ти, да те осинови от Могилино, в момента щеше да ми копаеш външната тоалетна.
    n00bs

Съжалявам, но не съм от село и не знам, какво е външна тоалетна.

Сигурно в детската градина се доказваш, на друго място ще ти се смеят.

Има и такива, които с ядене на лайна изкарват много кинти, ти си точно за тяхната професия, акъл не трябва.
    Хаха какво си жалко хлапе

Игрите бутат компютърната технология напред. Ако нямаше геймъри - щеше да се движи с много по-бавно темпо. И вероятно до нас щеше да достига една идея по-бавен хардуер заради намаленото търсене.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Игрите бутат компютърната технология напред. Ако нямаше геймъри - щеше да се движи с много по-бавно темпо. И вероятно до нас щеше да достига една идея по-бавен хардуер заради намаленото търсене.
    Войните бутат повече.
    Пожелай си Трета Световна, защото геймърите за една игра сте готови да поемете 40см черен чеп в устата.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Леле медузата има повече акъл от тебе.

А игрите колко са бутали войните...

Цитирай Първоначално написано от Game_Fan98 Виж мнението
    Леле медузата има повече акъл от тебе.
    Благодаря, а медузите имат повече акъл и от всеки геймър, с изключение на теб, защото ти нямаш, какво да дадеш за сравнение.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Ти си 360 градусов идиот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си