- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Ина ще те разочарова, защото всъщност е съгласна с кощрамба. Теорията важи за веднъж-два пъти, обаче не се прилага за момиче, които няколко пъти седмично прави подобно изпълнение... Не се прилага по изцяло субективни причини, разбира се.
Всъщност Ина никога не е имала подобно вземане-даване с непознат и най-вероятно би си го харесала за по-дългосрочни отношения (тип секс другарче), щото просто на Ина не й е толкова лесно да си сваля дрехите с нов непознат 3-4 пъти седмично или колкото там й се прави секс. Просто щото Ина е тъпичка и лесно се привързва.
Ина просто има ясно изразено чувство за справедливост и не може да търпи подобно заклеймяване.
И Ина подкрепя двойния стандарт в случая.
П.С. Чувствам се като Винету, говорейки за себе си в трето лице :д
Едит: Нека не спорим на тема морал, защото това е все едно да спорим на тема вкус за храна.
За една мадама от фейсбука ми е морално да няма една нормална снимка, всичко да е или на безбожно къси рокли в чалга бар (употребявам и двете), безбожно високи токове, грим, дълги изкуствени нокти, солариумче, големи слънчеви очила ... и най-новото: снимка по монокини със закрити зърна. И на фона на този разкош явно е много морално да се пишат статуси за истинските мъже и че "много жени са красиви, но малко притежават интелект". За мен не е морално, но не се паля, защото си давам сметка, че моралът е разтегливо като дъвка понятие. Е, не крия, че в моята глава аз съм класи над въпросната мадама, понеже освен късите рокли и обратнопропорционалните дълги крака имам и нещо между ушите, но това си е изцяло мое виждане![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-22-2013 на 20:23