.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Пускаш 2 езика , засичаш 60 секунди... кой свършил ,свършил .. после вадиш куро и секс до дупка.
    Здравейте приятели!

Зависи от това колко е била възбудена и как точно го правиш. Ако в предиграта си се постарал може да свърши за минутка, само като я докоснеш, ако не може и никога да не успее, по- скоро да се изнерви ако не и е приятно и всичко да приключи пък ако все пак и е приятно... отново варира.. от 5-10-20 мин предполагам(може и повече и по-малко)

Цитирай Първоначално написано от georgimilkov Виж мнението
    Пускаш 2 езика , засичаш 60 секунди... кой свършил ,свършил .. после вадиш куро и секс до дупка.
    аре малко по-възпитано а? ... толкова ли сте пък... не знам даже дали има дума която да ви опише точно... сега толкова ли важно беше да го напишеш тва... на къв се правиш не мога да разбера? Секс ако не те изшути у топките и не те нарита преди тва ... момичетата не са ти играчки

Мойта винаги свършва за не по-малко от 45 минути всеки път и ми лази по нервите понякога
    |DC -Wild#Cat!!♥

Може и за 1 минута, може и за 1 час. Зависи от много неща. Моят рекорд е 2-3 минути, ама то момичето по принцип си свършваше много бързо...

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от alex18 Виж мнението
    Разбираш ги ти нещата
    Че как
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на alex18
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Че как
    Нема да е лошо по често да се срещат такиви разбиращи като тебе, че ми писна да чета само малоумни въпроси от неграмотни хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си