- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка
Рабалче спиш ли?
http://i16.tinypic.com/44jrorn.jpg
Рабалка рече и отсече , край на темата
Здравейте приятели!
Много ясно, че е нормално. Лапайте тоягата и се кефете мастийки малки.
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Аз и да кажа нещо , и да не кажа - никой няма да ме отрази и да ми вземе в предвид мнението. Не прави , рано ти е. Ако сега направиш , ще ти излезе име на курва и после ще започнат с предложенията за секс и т.н.
Според мен даже е трябвало от по-рано да почне на 13 си е вече стара мома...По добре да ти казват, че си курва която лапа професионално, отколкото че си девствена по всички дупки и патка не си виждала по трудно ще ти е за преглъщане. Гледай от приятелките ти, ако те са започнали вече да се рапат и да правят свирки и ти трябва да се спускаш по трасето.![]()
За мен не е нормално.Не може на тези години да правят такива неща и да забременяват.Не е нормално да са като шевни машини и да се хвалят с това..
Прав си за съжаление няма.Като излизам гледам всякакви на тази възраст не е нормално да ходиш с къса рокля или къси гащи от които се показва половината дупе...Не знам родители нямат ли..И мислят че впечатляват момчетата- да впечатляват малките които не са виждали слива ..Не знам после как ще си намерят приятели и мъже... А в дискотеките олеле майко![]()
Аз затова не излизам и съм мразен. А за впечатляването - не е точно така.
Ами за впечатлението аз мисля че е така.Моят приятел е на 26 години и на тези гледа като на малки пропаднали дечица.Като види такава просто му става смешно нищо друго..Говорили сме си и с други момчета на тези години и казват че на такива не биха се изпразнили / с извинение/ ..Те са смешни за мен..
Еми не е така , защото когато покрай нас , мине някаква такава пикла и тея започват да се заканват какво биха я направили , сещаш ли се... Аз седя и вътрешно им се хиля на чекиджийските акъли. То наистина , че и аз съм такъв , но точно на такава - не бих , още по - малко , да споделям намеренията си , спрямо нея и себеподобните ѝ и ето затова съм бил педал , според тях... Смешни са за всеки , който не мисли как да ги мине... Аз лично се отвращавам от такива "момичета".
ХАХА педал че не искаш да се разболееш от нещо?? Странно.. Всеки си има мнение...Веднъж ми се е случвало да облека нещо по-късо от нормалното и то в Пловдив защото отивах на басейн и беше някаква адска жега..Да имаше такива които се закачат но не съм от тези които обръщат внимание..най много да получат един среден пръст..и все пак по-голяма съм от тях и само един път а те при всяко излизане..
аз съм на 14, а вече съм правила свирки на 7 момчета.а с 6 съм се чукала
Или много се ловиш на троловете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
нормално е , ако искаш може да експериментираш върху мен , да ми напрайш мощен deepthroat и щи се изпразна в устата
смешен боклук на смешен отбор
За теб няма какво да говорим. Стой си с ръката на процепа и си мисли , че някоя ще ти върже.