.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 138

Тема: Свирка

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Аз затова не излизам и съм мразен. А за впечатляването - не е точно така.
    Ами за впечатлението аз мисля че е така.Моят приятел е на 26 години и на тези гледа като на малки пропаднали дечица.Като види такава просто му става смешно нищо друго..Говорили сме си и с други момчета на тези години и казват че на такива не биха се изпразнили / с извинение/ ..Те са смешни за мен..

Цитирай Първоначално написано от BeTTy27 Виж мнението
    Ами за впечатлението аз мисля че е така.Моят приятел е на 26 години и на тези гледа като на малки пропаднали дечица.Като види такава просто му става смешно нищо друго..Говорили сме си и с други момчета на тези години и казват че на такива не биха се изпразнили / с извинение/ ..Те са смешни за мен..
    Еми не е така , защото когато покрай нас , мине някаква такава пикла и тея започват да се заканват какво биха я направили , сещаш ли се... Аз седя и вътрешно им се хиля на чекиджийските акъли. То наистина , че и аз съм такъв , но точно на такава - не бих , още по - малко , да споделям намеренията си , спрямо нея и себеподобните ѝ и ето затова съм бил педал , според тях... Смешни са за всеки , който не мисли как да ги мине... Аз лично се отвращавам от такива "момичета".

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Еми не е така , защото когато покрай нас , мине някаква такава пикла и тея започват да се заканват какво биха я направили , сещаш ли се... Аз седя и вътрешно им се хиля на чекиджийските акъли. То наистина , че и аз съм такъв , но точно на такава - не бих , още по - малко , да споделям намеренията си , спрямо нея и себеподобните ѝ и ето затова съм бил педал , според тях... Смешни са за всеки , който не мисли как да ги мине... Аз лично се отвращавам от такива "момичета".
    ХАХА педал че не искаш да се разболееш от нещо?? Странно.. Всеки си има мнение...Веднъж ми се е случвало да облека нещо по-късо от нормалното и то в Пловдив защото отивах на басейн и беше някаква адска жега..Да имаше такива които се закачат но не съм от тези които обръщат внимание..най много да получат един среден пръст..и все пак по-голяма съм от тях и само един път а те при всяко излизане..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си