- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колата пред жената
С приятеля ми ходим от 3 години. Той и приятелите му са много запалени по колите и 99% от времето, когато излезем с тях се говори за коли. Ходим на гонки, тунинговат си колите, даже една събота вечер вместо да отидем на бар, стоях и гледах как слагат лайсни. Обаче много ме обича, аз него също... всичко ми дава. Но влизам днес в ФейсБук и виждам как преди няколко дни е споделил снимка на въпросната марка кола, по-която е толкова запален (и която вече има) и отдолу пише "Човек започва да живее истински тогава, когато си купи ******** (въпросната марка кола).Приех го като проста закачка и не го отразих докато днес, когато спряхме пред едно кафене,без да искам затворих по-силно вратата колата и лайсната й падна, при което той ми се разкрещя: "Това да не е бараката на бившия ти..виж какво направи", аз се почувствах унизена, защото сигурно някой от кафенето чу и му казах "Няма да търпя такова поведение" и си тръгнах... при което той отпраши и мина покрай мен сякаш сме непознати, зави към неговата посока и ме остави да се прибирам пеша по жегите без да каже нищо. Сега стоя сама, чувствам се като глупачка... каквото и да стане все аз се чувствам виновна, ако аз му се бях разкрещяла щях да се чувствам виновна, че му викам,сега се чувствам виновна, че си тръгнах, защото сега съм сама вкъщи и той не ме търси.... мнения?
Ще му мине.Остави го да осъзнае как се е държал.
Тва"да не е бараката на бившия ти..." странно е ,че го намесва,но ...да кажем,че го е казал в пристъп на ярост.
maDamn
не мога да разбера защо си мислите, че сте на първо място и с най-висок приоритет?
иначе мъжа ти е по-голяма путка от тебе
WE ARE NOT ANGELS!
Обича си колата, ти му чупиш лайсната, нормално е да се ядоса. Ти си виновна, че си треснала вратата, той пък е прост, щом не може може да си контролира изблиците.
От колата ли ревнуваш? Ако му е първа кола, съвсем нормално е да поставя нея на първо място за известно време. Не вижам и нищо за отразяване в това, което си е написал във фейсбук. Сигурна съм, че го е мислел наистина, а съм сигурна, че той въобще и не те сравянва теб с колата, както ми се струва, че правиш ти.
Той не е прав да ти крещи, но и ти не си права да се сърдиш и да си тръгваш. Постави се на негово място. Представи си, че имаш нещо, в което влагаш пари, време, идеи... и някой да го повреди със случайната си непохватност. Абсолютно нормално ще е да се ядосаш. Не е оправдание да не си сдържаш нервите, но все пак е разбираемо.
Аз ако бях на твое място, щях да го потърся и да се извиня, но в никакъв случай поемайки цялата вина.
Направи и ти така. Извини се за това, което ти си направила, а нека той да се извини за това, което той е направил. Ако още не е сложил лайсната, може да му предложиш да му помогнеш. Би трябвало да го оцени.
И спря да се върти за миг земята..
Ми ако си взела да му обясняваш с усмивка и лигавене, че не е голяма работа и ще го оправи, и нищо не е станало... Ако си се извинила и си му пуснала влажен поглед, надали е щял да ти се разкрещи...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Чакаш да се сети какво е направил.
Ако не се сети, просто никога не се обаждаш повече. Или се обаждаш единствено и само с цел уговорка, за да си прибереш твоите вещи от неговия дом.
Едит: абе, вие в ред ли сте, бе?! Как няма да си тръгне? Баси малоумната лайсна, ще си я сложи пак!
И да, има еквивалент в моя случай - любимо нещо и т.н., което ако счупи, ще ми е мегакриво, но няма да му крещя все едно е идиот.
КАК ще й крещи пред една камара хора?!
Крайно време е някои пикльовци, наречени мъже, да се научат на уважение.
Остави го да си ебе колата тогава
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Такси 1,2 и 3
Аз за подобно нещо веднъж казах на момичето "боли те к'ура"![]()
тва е мъжката болест ко се ядосваш... и аз съм зарибен по мойта кола, ама момичето си заслужава внимание... ако е някъв психар нормално
Още от предишния пост знаех, че е Калибра.![]()
ЗдравейСлучвало ми се е и на мен да прасна силно вратата. Много пъти ми е викал затова. Колкото за сменянето на лайсни... много съм гледала,правила по колите на приятеля ми. Какво ли не ме е карал да правя. Сменяли сме гуми, джанти, слагали сме фолио, секви глупости.. каквито се сещаш. Наистина е глупаво да те занимава с това, и на мен малко ми е втръснало. Това което ти е казал е ужасно, знам как се чувстваш от личен опит. Колкото до прибирането сама по жегите, също му се е случвало. Само че тъпото беше , че чантата ми беше в колата му, а той си отпраши по същия начин и аз буквално трябваше да мина няколко километра до вкъщи без телефон,без пари,без ключове... Абе нищо.
Кажи му да не се държи така с теб особено когато наоколо има хора. Супер гадно е.
Понякога се чудя как се хващате с най-големите отрепки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Той и се е развикал,преди да си тръгне, абсолютно нормална и е реакцията.Все пак не е седнала зад волана и не я е помляла в някой стълб.
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.