.
Отговор в тема
Страница 1 от 11 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 264

Колата пред жената

С приятеля ми ходим от 3 години. Той и приятелите му са много запалени по колите и 99% от времето, когато излезем с тях се говори за коли. Ходим на гонки, тунинговат си колите, даже една събота вечер вместо да отидем на бар, стоях и гледах как слагат лайсни. Обаче много ме обича, аз него също... всичко ми дава. Но влизам днес в ФейсБук и виждам как преди няколко дни е споделил снимка на въпросната марка кола, по-която е толкова запален (и която вече има) и отдолу пише "Човек започва да живее истински тогава, когато си купи ******** (въпросната марка кола).Приех го като проста закачка и не го отразих докато днес, когато спряхме пред едно кафене,без да искам затворих по-силно вратата колата и лайсната й падна, при което той ми се разкрещя: "Това да не е бараката на бившия ти..виж какво направи", аз се почувствах унизена, защото сигурно някой от кафенето чу и му казах "Няма да търпя такова поведение" и си тръгнах... при което той отпраши и мина покрай мен сякаш сме непознати, зави към неговата посока и ме остави да се прибирам пеша по жегите без да каже нищо. Сега стоя сама, чувствам се като глупачка... каквото и да стане все аз се чувствам виновна, ако аз му се бях разкрещяла щях да се чувствам виновна, че му викам,сега се чувствам виновна, че си тръгнах, защото сега съм сама вкъщи и той не ме търси.... мнения?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ще му мине.Остави го да осъзнае как се е държал.
    Тва"да не е бараката на бившия ти..." странно е ,че го намесва,но ...да кажем,че го е казал в пристъп на ярост.
    maDamn

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ще му мине.Остави го да осъзнае как се е държал.
    Тва"да не е бараката на бившия ти..." странно е ,че го намесва,но ...да кажем,че го е казал в пристъп на ярост.
    +1

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    не мога да разбера защо си мислите, че сте на първо място и с най-висок приоритет?
    иначе мъжа ти е по-голяма путка от тебе
    WE ARE NOT ANGELS!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Обича си колата, ти му чупиш лайсната, нормално е да се ядоса. Ти си виновна, че си треснала вратата, той пък е прост, щом не може може да си контролира изблиците.

Мега фен Аватара на xoxi
    От колата ли ревнуваш? Ако му е първа кола, съвсем нормално е да поставя нея на първо място за известно време. Не вижам и нищо за отразяване в това, което си е написал във фейсбук. Сигурна съм, че го е мислел наистина, а съм сигурна, че той въобще и не те сравянва теб с колата, както ми се струва, че правиш ти.
    Той не е прав да ти крещи, но и ти не си права да се сърдиш и да си тръгваш. Постави се на негово място. Представи си, че имаш нещо, в което влагаш пари, време, идеи... и някой да го повреди със случайната си непохватност. Абсолютно нормално ще е да се ядосаш. Не е оправдание да не си сдържаш нервите, но все пак е разбираемо.
    Аз ако бях на твое място, щях да го потърся и да се извиня, но в никакъв случай поемайки цялата вина.
    Направи и ти така. Извини се за това, което ти си направила, а нека той да се извини за това, което той е направил. Ако още не е сложил лайсната, може да му предложиш да му помогнеш. Би трябвало да го оцени.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ми ако си взела да му обясняваш с усмивка и лигавене, че не е голяма работа и ще го оправи, и нищо не е станало... Ако си се извинила и си му пуснала влажен поглед, надали е щял да ти се разкрещи...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Ми ако си взела да му обясняваш с усмивка и лигавене, че не е голяма работа и ще го оправи, и нищо не е станало... Ако си се извинила и си му пуснала влажен поглед, надали е щял да ти се разкрещи...
    +1 Навярно си се държала кифленски..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Какво е лайсна на кола

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от TalasamchoOOD Виж мнението
    Какво е лайсна на кола
    Като "лайна", ама с допълнително "с".

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    С приятеля ми ходим от 3 години. Той и приятелите му са много запалени по колите и 99% от времето, когато излезем с тях се говори за коли. Ходим на гонки, тунинговат си колите, даже една събота вечер вместо да отидем на бар, стоях и гледах как слагат лайсни. Обаче много ме обича, аз него също... всичко ми дава. Но влизам днес в ФейсБук и виждам как преди няколко дни е споделил снимка на въпросната марка кола, по-която е толкова запален (и която вече има) и отдолу пише "Човек започва да живее истински тогава, когато си купи ******** (въпросната марка кола).Приех го като проста закачка и не го отразих докато днес, когато спряхме пред едно кафене,без да искам затворих по-силно вратата колата и лайсната й падна, при което той ми се разкрещя: "Това да не е бараката на бившия ти..виж какво направи", аз се почувствах унизена, защото сигурно някой от кафенето чу и му казах "Няма да търпя такова поведение" и си тръгнах... при което той отпраши и мина покрай мен сякаш сме непознати, зави към неговата посока и ме остави да се прибирам пеша по жегите без да каже нищо. Сега стоя сама, чувствам се като глупачка... каквото и да стане все аз се чувствам виновна, ако аз му се бях разкрещяла щях да се чувствам виновна, че му викам,сега се чувствам виновна, че си тръгнах, защото сега съм сама вкъщи и той не ме търси.... мнения?
    Чакаш да се сети какво е направил.
    Ако не се сети, просто никога не се обаждаш повече. Или се обаждаш единствено и само с цел уговорка, за да си прибереш твоите вещи от неговия дом.

Едит: абе, вие в ред ли сте, бе?! Как няма да си тръгне? Баси малоумната лайсна, ще си я сложи пак!
    И да, има еквивалент в моя случай - любимо нещо и т.н., което ако счупи, ще ми е мегакриво, но няма да му крещя все едно е идиот.
    КАК ще й крещи пред една камара хора?!
    Крайно време е някои пикльовци, наречени мъже, да се научат на уважение.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Остави го да си ебе колата тогава
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    Такси 1,2 и 3

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз за подобно нещо веднъж казах на момичето "боли те к'ура"

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз за подобно нещо веднъж казах на момичето "боли те к'ура"

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    тва е мъжката болест ко се ядосваш... и аз съм зарибен по мойта кола, ама момичето си заслужава внимание... ако е някъв психар нормално

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    тва е мъжката болест ко се ядосваш... и аз съм зарибен по мойта кола, ама момичето си заслужава внимание... ако е някъв психар нормално
    +1 OPEL rulzz

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    +1 OPEL rulzz
    ти поне ми знаеш колата и съм те возил

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    ти поне ми знаеш колата и съм те возил
    даа мега яката турбогъзарска калибра Хе

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Още от предишния пост знаех, че е Калибра.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Здравей Случвало ми се е и на мен да прасна силно вратата. Много пъти ми е викал затова. Колкото за сменянето на лайсни... много съм гледала,правила по колите на приятеля ми. Какво ли не ме е карал да правя. Сменяли сме гуми, джанти, слагали сме фолио, секви глупости.. каквито се сещаш. Наистина е глупаво да те занимава с това, и на мен малко ми е втръснало. Това което ти е казал е ужасно, знам как се чувстваш от личен опит. Колкото до прибирането сама по жегите, също му се е случвало. Само че тъпото беше , че чантата ми беше в колата му, а той си отпраши по същия начин и аз буквално трябваше да мина няколко километра до вкъщи без телефон,без пари,без ключове... Абе нищо.
    Кажи му да не се държи така с теб особено когато наоколо има хора. Супер гадно е.

Мега фен Аватара на Chacho
    Понякога се чудя как се хващате с най-големите отрепки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Едит: абе, вие в ред ли сте, бе?! Как няма да си тръгне? Баси малоумната лайсна, ще си я сложи пак!
    .
    Е това е била реакцията и на авторката и затова е станала цялата драма, не заради самата лайсна. Дразнещо е да видиш как за отсрещния твоята любима вещ/колата е нещо повече за нас/ не значи нищо и не е проблем да я троши, а ти да я правиш безропотно.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Той и се е развикал,преди да си тръгне, абсолютно нормална и е реакцията.Все пак не е седнала зад волана и не я е помляла в някой стълб.
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Чакаш да се сети какво е направил.
    Ако не се сети, просто никога не се обаждаш повече. Или се обаждаш единствено и само с цел уговорка, за да си прибереш твоите вещи от неговия дом.

И да, има еквивалент в моя случай - любимо нещо и т.н., което ако счупи, ще ми е мегакриво, но няма да му крещя все едно е идиот.
    КАК ще й крещи пред една камара хора?!
    Крайно време е някои пикльовци, наречени мъже, да се научат на уважение.
    ХАбсолютно.

Разбирам да е някаква страст/хоби/етц, но когато се превърне в мания, е нещо супер глупаво.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си