- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бихте ли спали с..
И ще се дупиш нарочно срещу камерата, за едното пръцкане? На всичкото отгоре озвучаването, на различните изпълнения, звучи по един и същ начин, като Пенка от Мис България.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
^Що не направиш един автентичен клип, да им покажеш как се прави?
Всички си мислим, че момиченцето от картинката говори за вагината си, защото не можем да подушим картинка.
Лека му пръст на момченцето.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е и аз ти повярвах...
klimatronik ревнува ли такива неща или само брадати типове?
А ти даваш ли му да участва?
:/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Добре, щом толкова настояваш, ще приема, че не спиш с приятелките си.
А те помежду си? Мислила ли си, че просто не хващаш намека и ти ползват къщата за терен?
леле тая тема накъде тръгна
и аз бих спала с Адриана Лима <3
И аз съм нейна фенка!