- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога една връзка става сериозна?
въх! Като каже някой 'сериозна връзка' и ми се повдига. Все едно е някакво сериозно инфекциозно заболяване.
Само аз ли още в самото начало приемам нещата на сериозно, или по-скоро не си мисля 'колко ли ще изкараме?'..
Просто приемам, че се обвързвам с човек, наречен 'мой приятел (гадже)' и съм си със сериозна (блякС) нагласа за нещата между нас..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нарочно го изваждам от контекста. Напомни ми как наскоро един познат ми разказа как приятелката му го зарязала (заедно са от година и половина или повече)по следната причина: родителите на момичето нещо и спряли парите за заслуги и тя му искала 2лв от последните му три(той се издържа сам) за тоталната простотия. След като той и ги отказал, тя скъсала с него, защото не се чувствала сигурна с него и не виждала какво бъдеще могат да имат при тия обстоятелства![]()
![]()
![]()
Аз съм същата. Казвам "сериозна връзка" само във форума, щото едва ли всички имат като моите представи за дадени отношения. Аз си казвам само "връзка" или "приятелят ми", където това е еквивалентно на "сериозният ми приятел". За кво ми е несериозен, баси.
babity, това е ... :д
Мадамата си е търсила причина, тва е :д
Сейм. Ама ЕДНО към ЕДНО.
Не мога да разберя как някой подхваща връзка с идеята, че ще приключи. То самата дума "връзка" има същия корен като "обвързаност", което не е временен фактор. Има ли ВРЪЗКА, има и СЕРИОЗНОСТ. Няма ли сериозност...е, тогава е просто някакво забавление, което пък от своя страна за мен е губене на време. Ценно време.
Мисля, че отговорих на въпроса на авторката. Една връзка не става сериозна. Освен в много малко изключителни случаи. Но, пак да подчертая, това е моето мнение, базирано на моя опит.
За това кога да го запознаеш с родителите - най-добре си направи тайничко "проучване" дали са готови да се запознаят с приятеля ти. И, разбира се, дали той е готов да се запознае с тях.
![]()
Намерила е най-точната. Вече ми хрумват хиляда подобия:
-Я дръж е тея 5 сака.
-...Добре.
-И чантата ми.
-Нямам повече място.
-На теб не може да се разчита, късаме.
-Ще ми отвориш ли вратата?
-Ама магазинът е затворен.
-Един жест не съм видяла от теб, късаме.
-Айде да излезеш с мен, ще ходя да си търся обеци.
-Не мога, в болницата съм в момента.
-А, няма проблем, ще си намеря друг мъж.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми всеки явно различно ги разбира "сериозните връзки" .Аз ако към всяко момиче с което съм бил съм тръгвал с нагласата за сериозна връзка,аз да съм се побъркал до сега,то с момичетата не се излиза на глава или си твърде сериозен или твърде несериозен,явно няма средно положение според жените ,ама според момчетата има.За мен някакви мега сериозните отношения са пълно отдаване един на друг ,пълна моногамност (което е доста кофти) ,да живеем заедно и да прекарвам всяка минута свободно време с нея,ако това е сериозна връзка според жените ,за какво ми е ? Това е някакво ограничаване и губене на време.
Аз лично винаги започвам връзка с мисълта, че тя Е сериозна.
Аз съм с моето момче вече 1 година и все още не мисля, че е чак толкова сериозна връзката ни.
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Е как реши, че е твоето момче тогава?Преспокойно може да е нечие друго момче щом връзката ви е хем дълга, хем несеризона.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
wtf... аз сериозно питам.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Според мен връзката става сериозна, когато двама души почват да споделят от живота си един с друг. Цялостно опознаване на другия, както и заобикалящото го. Активна комуникация.
Не - дали е девствен/а, как да разбера? / Правилно ли е, че направих еди какво си (ако връзката е сериозна ще поговорите, ще се разберете и ще стигнете до решение на проблема) и прочие.
Преминаване заедно през различни премеждия, решаване на проблеми, споделяне, разговори, разбирателство... любовНай-вече приятелство, освен привличане.
Лично аз никога не съм имала връзка за по 1-2 седмици, защото за мен това не е връзка, ами някаква занимавка. ^^
Последно редактирано от horacio : 07-25-2013 на 23:27
nigga stole my bike