.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    А, не мислиш ли, че по този начин и ти ставаш опасен колкото него, ако не и повече?
    Че контролът трябва да е по-строг, трябва да е, но не смяташ ли че е по-добре да си изкарат курсовете, да си вземат книжката и да носят наказателна отговорност от 16г възраст, отколкото да карат без книжки и да минават с оправданието, че са откраднали ключовете и да им се размине?

Бой, мой човек.. възпитание с бой им трябва на тея лекета..

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    знам, че съм нахалничка, ама когИ ше съм аз
    ^ А, не знам оправяйте са, аз съм до сутринта, а след мен вече има избран, от там нататък е негов избор.. да избере теб или някой друг..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    [B]Бой, мой човек.. възпитание с бой им трябва на тея лекета...
    Ок, съгласих се с това, но не ми отговори на първия въпрос. А именно "А, не мислиш ли, че по този начин и ти ставаш опасен колкото него, ако не и повече?". /тука малко по-заядливо/ А за хората, които се мислят за големи шофьори и карат като ненормални, застрашавайки околните, какво трябва да е наказанието?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако ти падне тухла на главата, побъркаш се и решиш да се обясниш на Мариела1234 в любов с 10 изречения, какво ще е изявлението ти?

Embrace Yourselves For Some Epic Shits..

Мариела1234 искам да ти кажа нещо, което разбрах съвсем на скоро, а то е, че съм луд по теб. По черната ти кожа и мазната ти къдрава коса, по кривият ти нос и жълтите зъби. Обожавам начина, по който се смееш и ти текат сополите. Ти си невероятно създание на природата и аз съм възхитен от "неземната" ти красота. Всеки път когато те видя, нещо в гърдите ми трепва, в стомаха ми се обръща, а в гащите скача! Не мога да си представя живота без теб! Откачам когато виждам други психясали от "любов" младежи като мен да се навъртат около теб! Искам те само и единствено за мен о Мариела1234! Наистина смятам, че ти си момичето за мен, искам да си моя сега и завинаги! Обичам те!

Просълзих се..

Ще се престрашиш ли да обиколиш около масите на заведение 15 пъти, ако те предизвикат на риск или истина? Ами.. може би, ако има после кой да ме носи..

Колко кюфтета можеш да изядеш наведнъж? 7-8.. най-вероятно бих побрал

Имаш 8 монети, от които едната е фалшива - по-тежка. Как с две претегляния на везна ще разпознаеш фалшивата? ^ Мързи ме да мисля за това, но искам да ми го обясниш...

Колко лицеви можеш да направиш наведнъж? 80-120 без проблем..

Напиши стихотворенийце в 4 реда.

Има нещо вътре в мен,
    бавно и жестоко ме убива..
    В мислите си съм пленен
    на любов, изгаряща, красива.
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ако става дума за сериен убиец, отнел живота на мнозина души? Или за педофил-изнасилвач?
    Ако го убиеш, ще се измъкне прекалено лесно.. доживотен затвор, без право на слънчева светлина.. с Бой всеки понеделник, сряда и петък.

И въпроса за сексуалното привличане е хипотетичен. Интересно ми е как реагира именно човек, който не би очаквал.
    Доста странно... Нямам никаква представа, най-вероятно бих продължил да си спя с жени и с мъже и ще стана БИ.. но това е извратено и никога няма да стане..
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Ок, съгласих се с това, но не ми отговори на първия въпрос. А именно "А, не мислиш ли, че по този начин и ти ставаш опасен колкото него, ако не и повече?". /тука малко по-заядливо/ А за хората, които се мислят за големи шофьори и карат като ненормални, застрашавайки околните, какво трябва да е наказанието?

Ами не не мисля, под ръчнозглабян .. не разбирай.. в час по труд и техника в даскало за бавноразвиващи се.. Важен е опита.. а не книжката и колата.. Когато си взех книжката баща ми ми каза, че шофьор не се става с вземането на нек'ва хартия.. а с изтъркването на 20 чифта маратонки от каране..
    Относно 2рата част на въпроса ти... наказание за такива не трябва да има, докато не направят гаф, смисъл, аз също се силя чат пат, но до сега катастрофи нямам.. имам само падания и то винаги поради чужда грешка, не е като да не карам съвестно..
    Чачо ти си изтрещел..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-25-2013 на 22:33
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си