Ако ти падне тухла на главата, побъркаш се и решиш да се обясниш на Мариела1234 в любов с 10 изречения, какво ще е изявлението ти?
Embrace Yourselves For Some Epic Shits..
Мариела1234 искам да ти кажа нещо, което разбрах съвсем на скоро, а то е, че съм луд по теб. По черната ти кожа и мазната ти къдрава коса, по кривият ти нос и жълтите зъби. Обожавам начина, по който се смееш и ти текат сополите. Ти си невероятно създание на природата и аз съм възхитен от "неземната" ти красота. Всеки път когато те видя, нещо в гърдите ми трепва, в стомаха ми се обръща, а в гащите скача! Не мога да си представя живота без теб! Откачам когато виждам други психясали от "любов" младежи като мен да се навъртат около теб! Искам те само и единствено за мен о Мариела1234! Наистина смятам, че ти си момичето за мен, искам да си моя сега и завинаги! Обичам те!
Просълзих се..
Ще се престрашиш ли да обиколиш около масите на заведение 15 пъти, ако те предизвикат на риск или истина?
Ами.. може би, ако има после кой да ме носи..
Колко кюфтета можеш да изядеш наведнъж?
7-8.. най-вероятно бих побрал
Имаш 8 монети, от които едната е фалшива - по-тежка. Как с две претегляния на везна ще разпознаеш фалшивата?
^ Мързи ме да мисля за това, но искам да ми го обясниш...
Колко лицеви можеш да направиш наведнъж?
80-120 без проблем..
Напиши стихотворенийце в 4 реда.
Има нещо вътре в мен,
бавно и жестоко ме убива..
В мислите си съм пленен
на любов, изгаряща, красива.