.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    ^Не е ли по-готино да си хапваш каквото ти се яде и да тренираш?

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    ^Не е ли по-готино да си хапваш каквото ти се яде и да тренираш?
    От време на време няма лошо да си похапваш забранени храни според мен. Това е избор, който сам трябва да направиш.

Аз съм пробвала да ям по 5000кал. плодове, зеленчуци, сурови ядки (без подправки, сол и т.н.) - всеки ден в продължение на 2 седмици и свалих 2кг. Пробвах и да ям уж нормалните калории за мен (2200) само джънк фууд в продължение на 2 седмици. Не качих килограми, но се сдобих с коремче, а през всичкото това време тренирах. Тялото реигира по различни начини на различна храна.

+ това джънка не ми дава никаква енергия, дори напротив. Като се напапкам с боклуци и ми се доспива веднага, а като се нахраня с 1кг. плодове и цял ден не мога да застана на едно място.

То нали храната беше за енергия? :Р

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    ...
    Ти не беше ли момиче? Как си успявала да догониш 5к калории???
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ти не беше ли момиче? Как си успявала да догониш 5к калории???
    1. Кое те накара да мислиш, че съм момче в поста ми?
    2. Лакомница съм си. Без да се усетя мога да изям половин кг. ядки напр. + 2-3 кокоса (:

@ge6aaaa3, то това при мен си зависи с какво се занимавам. Ако седя цял ден на компютъра не са ми никакъв проблем тия калории, но ако съм стресирана, имам работа и т.н. не хапвам и залък по седмица-две. :д
    Последно редактирано от Minwu : 08-06-2013 на 23:01

1. Кое те накара да мислиш, че съм момче в поста ми?
    2. Лакомница съм си. Без да се усетя мога да изям половин кг. ядки напр. + 2-3 кокоса (:

@ge6aaaa3, то това при мен си зависи с какво се занимавам. Ако седя цял ден на компютъра не са ми никакъв проблем тия калории, но ако съм стресирана, имам работа и т.н. не хапвам и залък по седмица-две. :д
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Викаш, когато нямаш разход на енергия, тъпчеш 5000 калории?
    Виж за какво става въпрос!
    http://spidersport.com/calories.php

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Викаш, когато нямаш разход на енергия, тъпчеш 5000 калории?
    Виж за какво става въпрос!
    http://spidersport.com/calories.php
    Не бе, тя тъпче половин кило сурови ядки и и остават само към 2-2,5к калории

Явно догонва скалата: http://www.torontosun.com/2013/07/05...day-to-bulk-up
    Последно редактирано от Chacho : 08-08-2013 на 11:25

От време на време няма лошо да си похапваш забранени храни според мен. Това е избор, който сам трябва да направиш.

Аз съм пробвала да ям по 5000кал. плодове, зеленчуци, сурови ядки (без подправки, сол и т.н.) - всеки ден в продължение на 2 седмици и свалих 2кг. Пробвах и да ям уж нормалните калории за мен (2200) само джънк фууд в продължение на 2 седмици. Не качих килограми, но се сдобих с коремче, а през всичкото това време тренирах. Тялото реигира по различни начини на различна храна.

+ това джънка не ми дава никаква енергия, дори напротив. Като се напапкам с боклуци и ми се доспива веднага, а като се нахраня с 1кг. плодове и цял ден не мога да застана на едно място.

То нали храната беше за енергия? :Р
    Стига бе, 5000калории от плодове? Ти да не си слонът мой приятел, че да изядеш толкова плодове и ядки? Аз 3000 със зор ги докарвам с разнообразна храна, а ти 5000 само от плодове и ядки. На мен, пък, шоколада половин час преди тренировка ми идва доста добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си