- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как да реша проблема с килограмите?
Ох,те повечето ако слушат организма си да са станали 150 кила.Трябва тялото да се води по теб,а не ти по тялото ти.Защото като си изядеш калориите необходими за деня,но продължаваш да чувстваш глад това не оправя проблемът.
Плодове зеленчуци заедно с месо яйца може би искаш да кажеш.
Аз говоря за нуждите на тялото, а не какво ти се яде на поразия. Жаден ли си, пиеш много вода. Топло ли ти е, пиеш сокове от цитрусови плодове, защото те охлаждат тялото. Когато се храниш, трябва а ти е леко, а не да ти е тежко след това. Знаеш, че имаш чувствителен стомах, не ядеш пържени картофи, колкото и да ги обичаш, но може да ги задушиш примерно. Ти си мислещата част от тялото си, която трябва да се съобразява с неговите нужди. Какво трябва да ядеш и по какъв начин да се приготвя. Вега тестът е много полезен и показва, какво е подходящо за теб и какво не.
Аз обичам много хляб, но се съобразявам с организма си. Ям определен или няколко филийки за целия ден. Няма да ям ориз с хляб или картофи едновременно.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ