.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Голям фен Аватара на nevermind...
    Забелязал съм, че хората които се грижат прекалено много за телата са ебаси малоумните цървули. За 2та пола се отнася. Хубаво, като видиш някаква яка путка с ебаси тялото първата ти мисъл е "еее как искам да я чукам тая". Ти си обградена от малоумни спортисти с мега стегнатите тела, ама с празни глави. И аз като бях малко пишлеме си мислех, че пълничките хора са някакви тъпи (но и аз бях дебелак като малък ) докато не се убедих в противното. Просто толкова стойностен човек не бях срещал през живота. А и адски много двойки съм виждал при които момчето е някакъв супер стегнат, а момичето е леко пълничко. Аз лично намирам интелекта за много по-привлекателен отколкото външната красота, защото яки путки много, стойностни хора- малко.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Аз лично намирам интелекта за много по-привлекателен отколкото външната красота, защото яки путки много, стойностни хора- малко.
    правилно
    другото са пълни глупости
    и аз съм слабаи се грижа за фигурата си, но в никакъв случай не съм 'малоумна'
    стига с тези предразсъдъци..

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    правилно
    другото са пълни глупости
    и аз съм слабаи се грижа за фигурата си, но в никакъв случай не съм 'малоумна'
    стига с тези предразсъдъци..
    Не съм казал, че всички хора грижещи се за тялото си са малоумни. Има хора които са адски вманиачени в това и т'ва им е целта в живота. Тези хора за мен са малоумни. Тъй като малко или много ми се налага да общувам с такива хора и всеки път се учудвам колко тъп и ограничен може да бъде човек. Не казвам, че е тъпо да се грижиш за тялото, но е тъпо като това вече ти се превръща в някаква фикс-идея и цел в живота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си