- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Повърхностна ли съм ?
Забелязал съм, че хората които се грижат прекалено много за телата са ебаси малоумните цървули. За 2та пола се отнася. Хубаво, като видиш някаква яка путка с ебаси тялото първата ти мисъл е "еее как искам да я чукам тая". Ти си обградена от малоумни спортисти с мега стегнатите тела, ама с празни глави. И аз като бях малко пишлеме си мислех, че пълничките хора са някакви тъпи (но и аз бях дебелак като малък) докато не се убедих в противното. Просто толкова стойностен човек не бях срещал през живота. А и адски много двойки съм виждал при които момчето е някакъв супер стегнат, а момичето е леко пълничко. Аз лично намирам интелекта за много по-привлекателен отколкото външната красота, защото яки путки много, стойностни хора- малко.
Не съм казал, че всички хора грижещи се за тялото си са малоумни. Има хора които са адски вманиачени в това и т'ва им е целта в живота. Тези хора за мен са малоумни. Тъй като малко или много ми се налага да общувам с такива хора и всеки път се учудвам колко тъп и ограничен може да бъде човек. Не казвам, че е тъпо да се грижиш за тялото, но е тъпо като това вече ти се превръща в някаква фикс-идея и цел в живота.