.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Подарък за гаджето ми :)

Здравейте шошковци, искам много спешно съвет какво да и подаря за рожденият и ден. Имам 2 седмици, но мисля, че направих грешката, че през изминалата година и подарявах всякакви работи и май се олях. Разбира се за всичко имаше повод, но не ми останаха идеи :/
    Ще изредя какво съм подарявал да не ми давате пак такива идеи:

-Голяма плюшена играчка
    -5 рози от която една изкуствена, с думите, че ще я обичам докато и последната увехне
    -ето такава картичка, защото се занимавах преди с квилинг - http://weheartit.com/entry/40446392/via/m3l_h
    -3d снимки на бебоци, сладурковци и щастливи двойки, и 3д очила.
    -Онова с очилата беше скрито в пликове из града, скрити на места 4 на брой, и единият води до другия и т.н.
    -Диск с филмче от наши снимки и любимата и песен, в кутийка с наша снимка
    -Една вечеря с която исках просто да я зарадвам, докато нямаше никой вкъщи, опит за спагети, алкохол не пием заместихме с пепси И когато стана тъмно вечерта я вкарах в хола където беше затворена вратата преди това, имаше запалени свещи 3, а от тавана висяха около 70 листчета с конец на различна височина и разни работи написани
    -кутия с 365 лисчета от които 55 май бяха за жълти, те за за неделята с някаква заповед към мен. Примерно искам палачинки и аз правя, искам да ми посвириш на китарта, да гледаме филм ,разходка и т.н.
    А другите листчета са неща които харесвам в нея!
    -Пръстенче със сърчице - http://themyway.com/product.php?id_product=289
    -Колие пак със сърчице, но се скъса и за загуби
    -Бамбук в цветен пясък
    -Забравих зайче (живо)

Това е което е получавала от мен, но какво да и подаря не се сещам.
    Искам да кажа на всички , че сме на 16 и двамата, и все пак както казах не съм милионер, за това подарявам семпли неща, а останалото го правя Ако реша няма да ям и ще пестя и ще и взема нещо скъпо но това може да го направи всяко момче, а нещата които и правя тя ги цени адски много, а от скъпи играчки не се възхищава даже хич.

Идеята ми за сега е да и взема пак колиенце, защото старото си го загуби и и е много тъжно, а другото не знам :/ Искам да е нещо изненадващо и грандиозно. На рожденият и ден ще сме 4 много близки приятели на една вила на майка и, но през деня ще сме в мола на филм и така.
    Не знам дайте ми съвет моля ви, много ми харесваше едно предложение за брак http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM
    Искам нещо пак такова грандиозно, и да я накарам да се почувства единствената
    Току що видях тези дървенца бонсай които са омалени и са много сладки
    Та както и да е, ако може някой добричък човечец да ми даде идея много ще се радвам, бюджета е към 100-120лв не повече

Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на 102
    Подари и клитора си...? Нали ти се е появил въпросния след всичко това ?

Хаха изключително забавен екземпляр може да се види тук, в предишният пост драги съфорумници!
    Смейте му се да не го повтори

Мега фен Аватара на 102
    За кво ми е да повтарям.. като мога да продължа в същия дух без много зор....
    Пример: "Из дневникът на момчето-кифла"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Подари и клитора си...? Нали ти се е появил въпросния след всичко това ?
    Жалко е, че масово смятате, че след подобни жестове мъжът се превръща в путка.
    Ама така де... трябва да се прави разлика между пикльовците и мъжете.

За 100-120 лв можеш да й вземеш прекрасен парфюм, ваучер за магазин за козметика, ако се интересува...
    ваучер за масаж.
    Но според мен е добра идея да се поровиш в сайтовете с ваучери - Грабо, Колектива, Задружно и да я замъкнеш на СПА уикенд. 120 лв са идеален бюджет за целта.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Жалко е, че масово смятате, че след подобни жестове мъжът се превръща в путка.
    Ама така де... трябва да се прави разлика между пикльовците и мъжете.
    Пиша квото ми е кеф.. ако знаех, че ще ми правиш анализ или че ще ме вкарваш в стереотипи щях да се постарая една идея отгоре.

anonymous708973
    Guest
    Е, то ако се постараеш, няма да си ТИ.

Пич ако бях такава путка, щях да почна да ти се правя тука С селските изразчета като: "Аре е отворен, мн си нахъсан аре на живо е 1v1 да те видя"

Не коментирай хората като не ги познаваш, това че някой обича някого, а теб никой не те обича е друг въпрос, а продължиш ли с това мнение няма и да те обикне Не ти се правя, ама много мразя пикльовци където много знаят по форумите, да не коментираме кои е путка и кои не е а? Гледай си хубавият живот, не се меси където не ти е работа и като няма какво да кажеш просто млъкни, не знам аз какъв съм, но в очите на другите си смешник!
    Няма значение поне спри да се правиш на интересен, нито ме дразниш нито ме унижаваш нито нищо, хабиш се напразно.

PinkPan7her: Скъпи парфюми може да си позволи и сама, от богато семейство е, и именно заради това не се възхищава на материалните неща. Толкова е земна и истинска. Гледах за ваучери, но там е проблема, че сме на 16 и няма как да я хвана и да отидем в друг град, иначе като идея е страхотно

Повтори се поста без да искам, моля да го изтрие модератор

Мега фен Аватара на 102
    Виждаш ли разликата между нас ? Провокирам те бъркайки си в носа.. смея ти се.... а ти ми се надъхваш... да не коментирам хората ? Ти ли ще ми кажеш бе, смешко ? И след това ме коментираш мен, че никой не ме обича.. в пряко нарушение на "да не коментирам хората". Не ми се правиш, а се опитваш да ми се правиш, има разлика. Имам какво да кажа, сляп ли си ? Смешник съм бил ? ("Не коментирай хората") (оХОХохОх). Спри да ми отговаряш.. за мен това е знак, че не ти пука.

Голям фен Аватара на nevermind...
    Йей, толкова е сладко като 2 момичета се обичат така. Въпреки, че леко изтъркани изненади си й правила, пак е сладко..

Яко а :P
    Мноо гот, ся вече наистина чакам сериозни мнения.

Banned Мега фен
    можеш да си направиш график за деня с доста места на които да отидете и на всяко място да и сложиш мила картичка с шоколадов бонбон ( ако обича сладко)
    ако имаш приятел фотограф ( хоби имам предвид,не професионалист) можеш да го помолиш цял ден да е след вас и да ви направи колаж на деня в снимки (без тя да знае и вечерта можеш да и го подариш)
    ако имате възможност може да отидете някъде извън града и там да я чакат останалите хора с които ще сте и да я изненадате
    можеш да поръчаш торта с ваша снимка отгоре и някакво мило пожелание

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Заглавието случайно да не е ''Пишете тук,ако ви се заяжда'' ?? Момчето просто искаше помощ.Ще умрете ли ,ако не се заядете?
    По темата - Може да и направиш такъв букет :

Изглежда сладко и е нещо по-различно от обикновения,стандартен букет.
    А за останалата част от подаръка ,не знам

Букета е много красив Но мислите ли, че ще я зарадва, колко излиза долу-горе един такъв букет

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Класически пример за връзка между момиче и момче-путка.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sisharka88 Виж мнението
    Букета е много красив Но мислите ли, че ще я зарадва, колко излиза долу-горе един такъв букет
    купуваш си сам бонбоните ( 4-5-10лв.) поръчка на такъв букет - 20ти лв. г/д. предполагам

Ти си класически пример за какво трябва да използваме презервативи.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    купуваш си сам бонбоните ( 4-5-10лв.) поръчка на такъв букет - 20ти лв. г/д. предполагам
    +++++++

Ще се зарадва и то много.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от sisharka88 Виж мнението
    Ти си класически пример за какво трябва да използваме презервативи.
    Прав си Без да искам свърших в майка ти и се появи ти

Че и интелигентен

Отиваш и казваш в цветарския,да ти направят букет,в който се редуват една изкуствена и една естествена роза.Изкуствената ще я направят от хартия,макар че трябва играчка и не знам дали ще им се занимава. По-добре отиди в голям цветарски.20 естествени и 20 изкуствени.Или пък може и 10.Няма значение.
    И после купуваш бонбони 10/20 бонбона и ги залепяш за дъното на розата.Но пък може и в цветарския да се навият да ти ги залепят.

Аз ще ги залепя, не е проблем Много ти благодаря, така мисля да направя, но все още мисля нещо да допълня!

Banned Мега фен
    е букета и колието,което искаш да и вземеш - готово

Има такива букети готови, ако не ти се занимава, или смяташ, че няма да се справиш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си