- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за гаджето ми :)
Здравейте шошковци, искам много спешно съвет какво да и подаря за рожденият и ден. Имам 2 седмици, но мисля, че направих грешката, че през изминалата година и подарявах всякакви работи и май се олях. Разбира се за всичко имаше повод, но не ми останаха идеи :/
Ще изредя какво съм подарявал да не ми давате пак такива идеи:
-Голяма плюшена играчка
-5 рози от която една изкуствена, с думите, че ще я обичам докато и последната увехне
-ето такава картичка, защото се занимавах преди с квилинг - http://weheartit.com/entry/40446392/via/m3l_h
-3d снимки на бебоци, сладурковци и щастливи двойки, и 3д очила.
-Онова с очилата беше скрито в пликове из града, скрити на места 4 на брой, и единият води до другия и т.н.
-Диск с филмче от наши снимки и любимата и песен, в кутийка с наша снимка
-Една вечеря с която исках просто да я зарадвам, докато нямаше никой вкъщи, опит за спагети, алкохол не пием заместихме с пепсиИ когато стана тъмно вечерта я вкарах в хола където беше затворена вратата преди това, имаше запалени свещи 3, а от тавана висяха около 70 листчета с конец на различна височина и разни работи написани
-кутия с 365 лисчета от които 55 май бяха за жълти, те за за неделята с някаква заповед към мен. Примерно искам палачинки и аз правя, искам да ми посвириш на китарта, да гледаме филм ,разходка и т.н.
А другите листчета са неща които харесвам в нея!
-Пръстенче със сърчице - http://themyway.com/product.php?id_product=289
-Колие пак със сърчице, но се скъса и за загуби
-Бамбук в цветен пясък
-Забравих зайче (живо)
Това е което е получавала от мен, но какво да и подаря не се сещам.
Искам да кажа на всички , че сме на 16 и двамата, и все пак както казах не съм милионер, за това подарявам семпли неща, а останалото го правяАко реша няма да ям и ще пестя и ще и взема нещо скъпо но това може да го направи всяко момче, а нещата които и правя тя ги цени адски много, а от скъпи играчки не се възхищава даже хич.
Идеята ми за сега е да и взема пак колиенце, защото старото си го загуби и и е много тъжно, а другото не знам :/ Искам да е нещо изненадващо и грандиозно. На рожденият и ден ще сме 4 много близки приятели на една вила на майка и, но през деня ще сме в мола на филм и така.
Не знам дайте ми съвет моля ви, много ми харесваше едно предложение за брак http://www.youtube.com/watch?v=pnVAE91E7kM
Искам нещо пак такова грандиозно, и да я накарам да се почувства единствената
Току що видях тези дървенца бонсай които са омалени и са много сладки
Та както и да е, ако може някой добричък човечец да ми даде идея много ще се радвам, бюджета е към 100-120лв не повече
Благодаря ви предварително
Подари и клитора си...? Нали ти се е появил въпросния след всичко това ?
Хаха изключително забавен екземпляр може да се види тук, в предишният пост драги съфорумници!
Смейте му се да не го повтори![]()
За кво ми е да повтарям.. като мога да продължа в същия дух без много зор....
Пример: "Из дневникът на момчето-кифла"
Жалко е, че масово смятате, че след подобни жестове мъжът се превръща в путка.
Ама така де... трябва да се прави разлика между пикльовците и мъжете.
За 100-120 лв можеш да й вземеш прекрасен парфюм, ваучер за магазин за козметика, ако се интересува...
ваучер за масаж.
Но според мен е добра идея да се поровиш в сайтовете с ваучери - Грабо, Колектива, Задружно и да я замъкнеш на СПА уикенд. 120 лв са идеален бюджет за целта.
Е, то ако се постараеш, няма да си ТИ.
Пич ако бях такава путка, щях да почна да ти се правя тукаС селските изразчета като: "Аре е отворен, мн си нахъсан аре на живо е 1v1 да те видя"
Не коментирай хората като не ги познаваш, това че някой обича някого, а теб никой не те обича е друг въпрос, а продължиш ли с това мнение няма и да те обикнеНе ти се правя, ама много мразя пикльовци където много знаят по форумите, да не коментираме кои е путка и кои не е а? Гледай си хубавият живот, не се меси където не ти е работа и като няма какво да кажеш просто млъкни, не знам аз какъв съм, но в очите на другите си смешник!
Няма значение поне спри да се правиш на интересен, нито ме дразниш нито ме унижаваш нито нищо, хабиш се напразно.
PinkPan7her: Скъпи парфюми може да си позволи и сама, от богато семейство е, и именно заради това не се възхищава на материалните неща. Толкова е земна и истинска. Гледах за ваучери, но там е проблема, че сме на 16 и няма как да я хвана и да отидем в друг град, иначе като идея е страхотно![]()
Повтори се поста без да искам, моля да го изтрие модератор![]()
Виждаш ли разликата между нас ? Провокирам те бъркайки си в носа.. смея ти се.... а ти ми се надъхваш... да не коментирам хората ? Ти ли ще ми кажеш бе, смешко ? И след това ме коментираш мен, че никой не ме обича.. в пряко нарушение на "да не коментирам хората". Не ми се правиш, а се опитваш да ми се правиш, има разлика. Имам какво да кажа, сляп ли си ? Смешник съм бил ? ("Не коментирай хората") (оХОХохОх). Спри да ми отговаряш.. за мен това е знак, че не ти пука.
Йей, толкова е сладко като 2 момичета се обичат така. Въпреки, че леко изтъркани изненади си й правила, пак е сладко..
Яко а :P
Мноо гот, ся вече наистина чакам сериозни мнения.
можеш да си направиш график за деня с доста места на които да отидете и на всяко място да и сложиш мила картичка с шоколадов бонбон ( ако обича сладко)
ако имаш приятел фотограф ( хоби имам предвид,не професионалист) можеш да го помолиш цял ден да е след вас и да ви направи колаж на деня в снимки (без тя да знае и вечерта можеш да и го подариш)
ако имате възможност може да отидете някъде извън града и там да я чакат останалите хора с които ще сте и да я изненадате
можеш да поръчаш торта с ваша снимка отгоре и някакво мило пожелание
Заглавието случайно да не е ''Пишете тук,ако ви се заяжда'' ?? Момчето просто искаше помощ.Ще умрете ли ,ако не се заядете?
По темата - Може да и направиш такъв букет :
Изглежда сладко и е нещо по-различно от обикновения,стандартен букет.![]()
А за останалата част от подаръка ,не знам![]()
Букета е много красивНо мислите ли, че ще я зарадва, колко излиза долу-горе един такъв букет
![]()
Класически пример за връзка между момиче и момче-путка.
Ти си класически пример за какво трябва да използваме презервативи.
Че и интелигентен
Отиваш и казваш в цветарския,да ти направят букет,в който се редуват една изкуствена и една естествена роза.Изкуствената ще я направят от хартия,макар че трябва играчка и не знам дали ще им се занимава. По-добре отиди в голям цветарски.20 естествени и 20 изкуствени.Или пък може и 10.Няма значение.
И после купуваш бонбони 10/20 бонбона и ги залепяш за дъното на розата.Но пък може и в цветарския да се навият да ти ги залепят.
Аз ще ги залепя, не е проблемМного ти благодаря, така мисля да направя, но все още мисля нещо да допълня!
е букета и колието,което искаш да и вземеш - готово
Има такива букети готови, ако не ти се занимава, или смяташ, че няма да се справиш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.