- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Застрашена ли съм, че го правим без презерватив?
С приятеля ми ходим от дост време, той ми е първия, но го правим без презерватив... Това би ли могло да бъде заплаха от забременяване? Всеки път след любов се къпем, измивайки всичко от себе си и и в себе си вероятността да е проникнало нещо в мен е паникьосваща.. Честно казано, внимаваме много, удоволствието е по - голямо, но риска също .. ?!!
Като не искаш бебе, използвай кондом. Ето така няма да си застрашена
Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~
Изключително ограничена си. Какво като си взимате душ? Тоя душ измива отвън, а не отвътре.
Пожелавам ти да забременееш, защото рискът наистина съществува, особено когато си в овулация (термин, който сигурно ти е непознат). Тогава ще те питам за удоволствието.
Апф.
Мега тъпо,сори Маги.
Не пожелавай такива неща,че иначе или ще има нежелано дете или аборт...кофти е.
Иначе ,да, донякъде е остро мнението ѝ, но риск наистина съществува. Има една т.нар. предеякулационна течност , която също съдържа сперматозоиди. Научи како е овулация , следи си редовно цикъла,менструацията и продължителността и.
Но го правете с презерватив,ако не искаш излишни притеснения и главоболия.
maDamn
Като искаш да го правите без презерватив, и ако си сигурна, че не ти изневерява и двамата сте здрави т.е. нямате полови болести, отиди на гинеколог и започни противозачатъчни.
Моля те, вземи се образовай малко, научи ПОНЕ за твоята полова система, за менструалния цикъл и цикълът на овулация, за това от какво предпазва кондома. Може и да прочетеш малко за неговата. За това, че по време на ерекция има една предеякулационна течност, която също има шанс да съдържа жизнени сперматозоиди, и дори да не свършва в теб съществува, макар и миниатюрен шанс, да забременееш. Във форума има доста информация из важните теми. Направиш ли го и ти ще си по-спокойна и сигурна, защото ще знаеш какво правиш и ние няма да отговаряме на такива въпроси.
Успех!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
не, смисъл, такива пожелания не са хубави. То ,ако стане, ще е кофти за детето.
maDamn
Не ми опявай и ти за "грубостта ми" предвид фактът, че не ме познаваш. Защото и аз на базата на твоите 15к мнения мога да изкажа доста неприветливи предположения за личността ти, ама ще са си точно и единствено само това - предположения. А предположенията почти винаги се оказват погрешни.
и не искам да те познавам ,предположенията са 50/50
и какво искаш да ми кажеш ? че тука си супер груба с всички почти,а навън си ангелче ? ми извинявай ама няма да ти повярвам и ще е добре наистина да помислиш,че това,което каза не е на място,вместо да се обясняваш
В тоя форум не съм писала редовно от достааааааа дълго време. И аз съм се излагала, и ти си се излагала откъм коментари и мнения. Всички обаче израстваме. Смея да твърдя, че предишната ми категоричността и (някакво) неуважение от моя страна са драстично избледнели. Други потребители също го забелязват. И, да. В ИРЛ и тук има огромна разлика. Не ме интересува грам в какво вярваш и в какво не. И аз те смятам за ограничено парче, ама живей си щастливо.
Ще е добре да спрем да пишем.Това, което написах не беше с цел обида. Беше използвано с цел да засили опасенията и тревогите на авторката, карайки я да се образова мъничко на тематика "секс". Съжалявам, ако ефектът е бил друг.
можеше да и засилиш тревогите с много други неща,а не с пожелания
грубостта и неуважението ти може да са избледнели ,но все още се набиват на очи,смятай колко още има...
къпането след секс не предпазва от забременяване . спестявайте пари от закуски и си купувайте презервативи.
трол . надеждата да е трол умира последна .
Да, точно така ще да е :Д
Океан-омраза съм.
Има заплаха за забременяване вие да не сте първи клас?
Като искаш без кондом - в дупето и в устата. Ако там не може - с кондомче.