- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да знам за мастурбирането
Здр.аз съм момиче на 11 год.и не знам нищо за женската полова система и за мастурбирането.Аз не съм ги учила тези неща защото бях 6 години в Италия при родителите си.Всички мои приятелки ги знаят тези неща,само аз не.Ще съм много благодарна на някой да ми обясни как точно се прави защото няма кой да ми ги обясни тези неща а нашите са в Италия.Много ви благодаря още от сега.
Мила на мен също никой нищо не ми е казвал, а всичко съм го разбирала от опит или от гугъл .. Така че търси в гугъл първо за устройството на женската полова система, после за цикъла и ако още го нямаш се подготви за него .. После за задоволяването .. За секса .. За хигиената .. За болестите .. Поши в гугъл вс каквотот те инт и вс ще намериш .. А ако имаш по спец въпроси .. На който няма отг там .. Поши тук и ние сме насреща .. успех![]()
В този интернет само тиийна ли ти излиза?
Schhh! Hear the silence...
ахахаххаа питай ваште мдааа
спокс ще се научиш
в интернет има предостатъчно инфо
разрови се
Да, добре, че бяха учителите в началното училище, за да ни обяснят как се мастурбира![]()
Нищо не си изпуснала, след като приятелките ти всичко знаят, нека ти обяснят
Четох в гугъл някой неща и разбрах почти всичко,което ме интерисуваше.Но само не разбрах може ли да маструбирам като си "пъхам" пръстите или не?
Според мен най-добре питай някой възрастен.Той или тя ще ти кажат всичко.![]()
Ако искаш да си скъсаш химена (забележете, не казвам, че ще си изгуби девствеността) да, може да си бъркаш с пръсти, но не е препоръчително, предполагам можеш просто да се търкаш с ръчичка или в някъв предмет, на ум ми идва, "възглваница"...
На 11 не смяташ ли, че ти е малко раничко за мастурбация?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Рано й било.. Момчетата почваме в 4. клас сигурно.. Нали момичетата се развиват по-бързо от нас? Аз казвам да хваща 3 кренвирша и да купонясва.
Аз не ти се подигравам.. а се опитвам да ти помогна.. ти попита дали може, и аз ти казвам, че не може.. ти естествено сама ще прецениш какво да направиш .. аз не съм ти майка.. но се осъзнай малко.. аз на твоите години играех на криеница и на гоненица по цяло лято .. не си пъхах пръстите там долу..
Е? Не е тръгнала да се ебе на 11 нали? Аз не виждам никакъв проблем в това да опознава тялото си и да се учи как да си доставя удоволствие.
И не, това, че на 11 й се иска да мастурбира, не значи обезателно, че на 12-13 ще се проебе.
А и в крайна сметка детето просто търси информация, интересно му е, 'що да не опита.
Аз започнах на 10, а съм момче. Няма лошо.