.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Unhappy Не се ли отегчавате от дългите "романтични" връзки ?

При моята ситуация се получава така, че имам "сериозна" връзка от някъде година и 4 месеца и до такава степен ми е дотегнало от нея и постоянно се караме .... И като се замисля - някой може ли да ме убеди защо правим всичките тези жертви с цел да запазим една връзка от която самите ние се измъчваме и т.н. Сигурен съм, че има и други подобни теми в интернет, но искам да видя малко по-актуални мнения за това, как стоят нещата във вашите взаимоотношения !
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти имаш проблем с тва, че е дълга връзката или с тва, че е романтична?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 102
    Привързаност ? Липса на желание (мързел) за търсене на нов обект на чувствата ни ? Упоритост ? Глупост ?

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ти имаш проблем с тва, че е дълга връзката или с тва, че е романтична?
    С това, че отегчителна!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ох, мързи ме да разпитвам.

Ако те отегчава, няма смисъл от връзката, ама и вината си е изцяло ваша, че се е превърнала в такава. Усилията не трябва да се хвърлят в крепенето на нещо изкуствено, а трябва да ги насочиш към това да виждаш естественото спонтанно щастие и да се научиш да му се наслаждаваш. С една нагласа може първото "обичам те" да ме отегчи, но с друга нагласа - и 500-ното да ме направи щастлив.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на pandabear
    'що романтични е в кавички?
    аз лично бих се отегчила от връзка, в която няма никакво развитие, нищо ново/интересно, никакъв прогрес и прочие.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    'що романтични е в кавички?
    аз лично бих се отегчила от връзка, в която няма никакво развитие, нищо ново/интересно, никакъв прогрес и прочие.
    Да де, ама един уточняващ въпрос.. имала ли си такава връзка ?

^ все още не, но съм сигурна, че с времето много от нещата ще започнат да се повтарят и трудно ще бъда впечатлявана

Мега фен Аватара на 102
    Някои неща трябва да ги преживееш.. мнението е хубаво нещо.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ох, мързи ме да разпитвам.

Ако те отегчава, няма смисъл от връзката, ама и вината си е изцяло ваша, че се е превърнала в такава. Усилията не трябва да се хвърлят в крепенето на нещо изкуствено, а трябва да ги насочиш към това да виждаш естественото спонтанно щастие и да се научиш да му се наслаждаваш. С една нагласа може първото "обичам те" да ме отегчи, но с друга нагласа - и 500-ното да ме направи щастлив.
    +1
    Чачо говори умно, слушайте го!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Някои неща трябва да ги преживееш.. мнението е хубаво нещо.
    кое трябва да преживея?

кое трябва да преживея?
    Доста неща.. Казвам ти го като човек с известен опит..
    Всеки от нас е "дете" докато не му се случат някой неизбежни неща, след които гледа на живота по различен начин.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на 102
    Да си или била в такава връзка ? Да се е стигнало до такъв етап на взаимоотношенията ви ?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Замисли се дали обичаш човека до теб и искаш да остане част от живота ти. Прави ли те щастлив, удовлетворява ли нуждите ти, можеш ли да си представиш как създавате семейство? За тези неща си струва да пренебрегнеш малките караници и да опитваш да не превръщаш връзката си в ад. Но щом се отегчаваш от връзката с някого - явно просто не е твоя човек.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

лично аз съм такъв човек, че не бих позволила да се стигне до такъв етап..

Мега фен Аватара на 102
    Всички така казват.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Всички така казват.

Не виж, наистина има такива, но са единици, може пък тя да е от тях, но според мен тва е двустранно, така, че не зависи само от единия череп, ми и от другия..
    Dr. Gregory House

и също така всички, като автора на темата си мислят, че при вързка продължила повече от година, са влюбени и привързани тоооолкова много, че са способни на всякакви 'жертви' в името на голямата любов. айде моля ти се.. или позволяваш да се стигне до такъв етап или не, ако го позволиш, то значи не си заслужава да се продължава въобще, теглиш чертата и това е.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Не виж, наистина има такива, но са единици, може пък тя да е от тях, но според мен тва е двустранно, така, че не зависи само от единия череп, ми и от другия..
    А може би просто я провокирам, защото ми е интересна ?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

тва е двустранно, така, че не зависи само от единия череп, ми и от другия..
    Бързо да се съглася с това.

По темата: Това дали ще търпиш подобно нещо зависи от това доколко си готов да го търпиш. Искам да кажа - в сериозните взаимоотношения с който и да било човек, трябват компромиси. Без значение любим, приятел, майка, баща, брат, сестра, етк. Няма как, според мен, да искаш дълготрайна връзка с даден човек и да не си готов да поизтърпяваш някои неща, които много, много не ти се нравят. От време на време, разбира се. Ако стане ежедневие, значи има проблем.

и също така всички, като автора на темата си мислят, че при вързка продължила повече от година, са влюбени и привързани тоооолкова много, че са способни на всякакви 'жертви' в името на голямата любов. айде моля ти се.. или позволяваш да се стигне до такъв етап или не, ако го позволиш, то значи не си заслужава да се продължава въобще, теглиш чертата и това е.
    +1
    Dr. Gregory House

Град
    Stara Zagora
    и също така всички, ---- като автора на темата си мислят ----, че при вързка продължила повече от година, са влюбени и привързани тоооолкова много, че са способни на всякакви 'жертви' в името на голямата любов. айде моля ти се.. или позволяваш да се стигне до такъв етап или не, ако го позволиш, то значи не си заслужава да се продължава въобще, теглиш чертата и това е.
    Никога не съм твърдял подобно нещо !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA Виж мнението
    С това, че отегчителна!
    значи вече нито е връзка,нито романтична.. щом чак човека до теб те отегчава просто прекратявате отношенията си

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Дълга връзка не е синоним на скучна такава. Чачо е прав - във вас лежи вината.

Цитирай Първоначално написано от SkiCatA Виж мнението
    . И като се замисля - някой може ли да ме убеди защо правим всичките тези жертви с цел да запазим една връзка от която самите ние се измъчваме и т.н.
    Относно това - "всичките тези жертви" (което, впрочем, не разбирам напълно; би ли уточнил какви жертви?) се правят с цел да продължи една връзка, в която двама човека (да) се чувстват прекрасно.

Обобщение: като не ти харесва, не си влюбен, и т.н., приключваш връзката и готово. Дали ще положиш усилия да я превърнеш в това, което беше в началото и дали ще успееш, са си допълнителни детайли. Но в никакъв случай не си мисли, че дългата връзка означава монотонност и растяща омраза/недоволство между двамата индивида.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Ако я няма тръпката забрави за бъдещето на тая връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си