- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тръпката
Как за запазим тръпката във връзката? С приятеля ми ходим 1 година и на мен често ми липсва тръпката. Не искам раздяла, твърдо не!
Кажете, как се запазва тръпката?
Изневерявайте си. Така ще има тръпка да не се хванете взаймно.
n00bs
Тръпката не е задължително да значи раздяла. И не е задължително да я има цял живот същата както е била в началото. Ако основаваш цялата си връзка на "тръпката", то тя е обречена след N-брой месеци. Тръпката рано или късно се променя - дали в друг вид тръпка или просто е заменена от спокойствие и удовлетворение, кой знае.
Но насила хубост не става. Ако се впуснеш сега да организираш мероприятия, които да ви запазят тръпката, в един момент ще се чувстваш изтощена. Вместо това се замисли какво получаваш от връзката си и дали то ти харесва, когато ги няма пеперудите да ти цвъкат из корема.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Наскоро една позната отбеляза, че много момчета спират да свалят приятелките си, когато видят, че са им в кърпа вързани.
Та, мисълта ми е той прави ли нещо, инициатор ли е или ако ти не предложиш нещо, по цял ден ще висите в някое кафене или пред телевизора?
Дай си сметка за това.
Щото в един момент с цялата си наглост ще те обвини, че му отнемаш мъжеството.
Тръпка за мен е да я спечелвам всеки път, а не да е даденост.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Щом не искаш, не се разделяй с него. Разнообразете се. Направете нещо различно. Лято е. Имате толкова много възможности. Направи така, че да се забавлявате, да сте щастливи. Тръпката ще се възвърне![]()