.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Тръпката

Супер фен Аватара на CoockieMonster

Тръпката

Как за запазим тръпката във връзката? С приятеля ми ходим 1 година и на мен често ми липсва тръпката. Не искам раздяла, твърдо не!
    Кажете, как се запазва тръпката?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Изневерявайте си. Така ще има тръпка да не се хванете взаймно.
    n00bs

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Тръпката не е задължително да значи раздяла. И не е задължително да я има цял живот същата както е била в началото. Ако основаваш цялата си връзка на "тръпката", то тя е обречена след N-брой месеци. Тръпката рано или късно се променя - дали в друг вид тръпка или просто е заменена от спокойствие и удовлетворение, кой знае.
    Но насила хубост не става. Ако се впуснеш сега да организираш мероприятия, които да ви запазят тръпката, в един момент ще се чувстваш изтощена. Вместо това се замисли какво получаваш от връзката си и дали то ти харесва, когато ги няма пеперудите да ти цвъкат из корема.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Наскоро една позната отбеляза, че много момчета спират да свалят приятелките си, когато видят, че са им в кърпа вързани.
    Та, мисълта ми е той прави ли нещо, инициатор ли е или ако ти не предложиш нещо, по цял ден ще висите в някое кафене или пред телевизора?
    Дай си сметка за това.
    Щото в един момент с цялата си наглост ще те обвини, че му отнемаш мъжеството.

Мега фен Аватара на 102
    Тръпка за мен е да я спечелвам всеки път, а не да е даденост.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Тръпка за мен е да я спечелвам всеки път, а не да е даденост.
    Да де, ама ако ти легне в краката с изплезен език и чака само да свирнеш, че да ти донесе чехлите и бирата, като в същото време реже салатата... някак си... не остава какво да печелиш, нали?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Наскоро една позната отбеляза, че много момчета спират да свалят приятелките си, когато видят, че са им в кърпа вързани.
    Повечето обвързани момичета не се ли държат така, сякаш са им в кърпа вързани на господата ?
    Отдръпнете се леко ? Дърпайте се ? Някакъв знак ? Има ли "противник", няма ли ?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Да де, ама ако ти легне в краката с изплезен език и чака само да свирнеш, че да ти донесе чехлите и бирата, като в същото време реже салатата... някак си... не остава какво да печелиш, нали?
    Ако я накараш и да работи на пълен работен ден, за да те издържа....
    n00bs

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ако ми легне в краката с изплезен език.. едва ли аз ще съм този, който ще свирка.
    Дефакто зависи от дамите ? Ами действайте ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Повечето обвързани момичета не се ли държат така, сякаш са им в кърпа вързани на господата ?
    Отдръпнете се леко ? Дърпайте се ? Някакъв знак ? Има ли "противник", няма ли ?
    Запиши си го, щото втори път няма да го чуеш:
    Адски си прав.

Milewa
    Guest
    Щом не искаш, не се разделяй с него. Разнообразете се. Направете нещо различно. Лято е. Имате толкова много възможности. Направи така, че да се забавлявате, да сте щастливи. Тръпката ще се възвърне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си