.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен
    и още:
    Чешеш ли се за дупето,ако няма кой да те види?
    Псуваш ли като си ядосан?
    Ако нямаше лоши последствия , би ли изпратил всички невъзпитани цигани от България в Мадагаскар?
    Ако ти харесат две момичета, коя ще избереш? Тази,която е по-секси и красива. Или другата, която не е чак толкова красива, но може би е по-добричка и скромна и със сигурност е по-лесна, от гледна точка на шансовете ти?
    Пърдиш ли като няма човек,който да те запре?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    и още:
    Чешеш ли се за дупето,ако няма кой да те види? - Чешам го и когато има кой да ме види.
    Псуваш ли като си ядосан? - Не повече от нормалното, не влагам емоция в псуването. Или по-точно псувам умерено, разни възклицания, не псувам до 9то коляно.
    Ако нямаше лоши последствия , би ли изпратил всички невъзпитани цигани от България в Мадагаскар? - Хмм. Да.
    Ако ти харесат две момичета, коя ще избереш? Тази,която е по-секси и красива. Или другата, която не е чак толкова красива, но може би е по-добричка и скромна и със сигурност е по-лесна, от гледна точка на шансовете ти? - Съдейки по себе си напоследък, ако надхвърля минимума ми за външен вид, гледам изцяло нрава й.
    Пърдиш ли като няма човек,който да те запре? - Тебе кога за последно те спряха, хахаха? В името на откровеността, когато съм сам не се спирам. Но не се и напъвам. Дано е достатъчно изчерпателно.
    дсаф
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си