.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Патриот ли си?
    А националист?
    Би ли откраднал от държавата голяма сума пари, ако знаеш, че няма да те хванат?
    Какво мислиш за смесените бракове? Какво ще направиш ако дъщеря ти се вестне с негър?
    Смяташ ли, че циганите са проблем за България?
    Подкрепяш ли идеите на националсоциализма?
    А на Фашизма?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect Виж мнението
    Патриот ли си? - Не. Не разбирам патриотизма, изглежда ми като изкуствено насаждана омраза. Въобще разделението на нации/държави ми е противно.
    А националист? - Също не.
    Би ли откраднал от държавата голяма сума пари, ако знаеш, че няма да те хванат? - Зависи доколко ще се отрази на останалите хора, не само финансово. Не вярвам, че ако аз не взема и други хора ще се въздържат.
    Какво мислиш за смесените бракове? Какво ще направиш ако дъщеря ти се вестне с негър? - Боли ме хуя. ^^ Нямам задръжки за цвета на кожата.
    Смяташ ли, че циганите са проблем за България? - Голяма част от тях - да. Но проблемът е, че не им се търси отговорност наред с "интеграцията". Ако им се раздаваше правосъдие, както се раздава на българите, бързо-бързо щяха да се интегрират.
    Подкрепяш ли идеите на националсоциализма? - Не, предпочитам демократичния капитализъм. Смятам, че такава идеология не разпознава правилно враговете си и се опитва да изкове ценности, които не могат да се опазят. Ако можеха, сами щяха да се отсеят в алтернативните управленски идеологии. И точно защото мисля, че не могат да достигнат идеалът си, обезсмисля още повече тежката цена, на която се изгражда подобен режим.
    А на Фашизма? - Също не. Фашизмът за мен е една от разновидностите на анархизма, да не го нарека даже на естественият подбор, който също не долавя точно враговете си. Дори шовинизмът им да очисти всички "негодни", ще остане човешкият нрав, с който не могат да се справят, защото по природа сме корумпирани и предатели, винаги ще има такива хора. И когато шовинизмът вече не може да ги сплотява, ще се самоизядат.
    афссф
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си