- някоя черта в себе си?Не. Харесва ми да знам че имам хубави и лоши черти. Някак смятам че това ме прави човек. Божественото ми е чуждо. - своя постъпка/реакция?Да, случвало се е. Понякога изтървам съвсем неволно думи, за които знам че на другия няма да му е приятно да чуе.
с колко човека си наистина близък? с колко от тези човека смяташ, че ще запазиш контакт? защо?Конкретно в момента с двама. Мисля че само с единия човек от двамата. Другия има грандиозни планове за себе си и аз много ще се радвам ако ги осъществи. Разбира се това си има и цена, а именно разстоянието между нас ще се увеличи. Чисто физически, социално и дори материално. Ще бъдем приятели, но няма да се много близки. Ако този човек успее де. Предполагам ще срещна и други хора, с които ще бъда наистина близък. интересуваш ли се от мненията на другите за теб? защо?Да. Обичам да знам как хората тълкуват действията ми. Бих искал да бъда тълкуван адекватно и правилно. Често питам хората какво мислят за един коя си моя постъпка. Главно с цел да видя дали съвпада с това, което си мисля, че съм оставил като впечатление. Ако не - търся къде е пробойната и я зпушвам за следващия път. егоист ли си?Да. нахален ли си?Да. най-лошата черта в характера ти?Крайната ми убеденост че в живота счупеното не се лепи. Не давам втори шансове, и предполагам че така пропускам възможности, и хората ме смятат за деспотичен. а най-добрата?Щедър и разбиращ съм. Обичам да помагам и да бъда полезен. И едно "Благодаря" е достатъчно в замяна. какво привлича вниманието ти в някого? а какво може да го задържи?Външен вид, човечно отношение, изненадващ жест. Моето внимание се задържа от постоянност на характера, убеденост в убежденията и увереност. с какви хора харесваш да се събираш?Усмихнати, разговорливи, обичащи бира и чувство за хумор във всякакви разновидности. Напоследък ми се случва да се срещам с чужденци, което ме радва.
feikk
С какво се занимаваш ?В момента се готвя за заминаване в Стара Загора, където ще се студентсва. Гледам да си приключвам всички неща, които имам София. Учиш/работиш/мързелуваш ? Любимото от трите ?Мързелувам активно в момента. След около месец ще почна работа и университет. Любимото ми е да работя. Какво би променил в днешната младеж ?Днешната младеж е безпредметно да се променя. Това което виждаме е следствие от 89-та. Промяната трябва да се инициира в предното поколение. На колко си години ? 25 навършени Вярваш ли в отвъдни/паранормални/ненормални или всякакви други църковни неща ?Да. Вярвам че човека не е просто маймуна с голям мозък. Има нещо спиритуалистично, което ни е помогнало едно време, и ни помага и сега. Поддръжник съм на теорията че сме хибриди, направени от извънземни. Поддържам теорията и за безплътното съществуване на духове. Не съм религиозен и не вярвам в църквата като институция. Човека, когото ще помниш цял живот ?За момента е минала прекалено малка част от живота ми. Вярвам че ще срещна още хора, които ще оставят следа в моя живот. Към момента такъв човек е Надя. Една изтрещяла постъпка от детските години .. ? Дузина кални хлапета на видима възраст около 9 годинки, носят по 4-5 бирени бутилки всяко в близката бакалия за да им дадат по 10 стотинки на бутилка. С парите събрани от това се купуват сокче Калифорния, бонбони Детска Радост и произволно списание с лъскави корици за да имаме материал за фунийки. Всичко естествено се прави скришом от родителите, защото тия неща бяха забранени от родителите повече от един път седмично. Естествено родителите винаги научаваха, просто защото ходеха да пазаруват в същата бакалия :Р Поздрави, ти си един малкото, чиито мнения изчитам докрай Чест е за мен да прочета нещо подобно. Един въпрос към теб - защо feikk?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House