.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    klimatronik
    Ветеринарна медицина или зооинженерство в Тракийския ли ще учиш? Каква смяташ,че ще ти е реализацията със зооинженерство, ако не в България, то в чужбина? Зооинжинерството е специалност за управление на породи, стада и ферми. Мисля да е нещо в тоя сектор, иска ми се да е бубарство или пчеларство, но все още не съм проучвал каква реализация имат точно тези специализации. С две думи - ще бачкам в селското стопанство.

Зайче..

Пробвал ли си нещо друго освен трева? Никога не съм казвал че съм пробвал дори трева. Да, пробвал съм, и не, друго освен трева не съм. Нямам и желание.
    Ако да, какво? -
    Ако видиш мен някъде (или някой от форума като цяло, с който не се познаваш лично), ще подминеш или ще се обадиш? Да, ест че бих се обадил. Случвало ми се е, за жалост не винаги посрещнато с ентусиазъм. Но като общо правило - хората са положителни.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    klimatronik
    Ветеринарна медицина или зооинженерство в Тракийския ли ще учиш? Каква смяташ,че ще ти е реализацията със зооинженерство, ако не в България, то в чужбина? Зооинжинерството е специалност за управление на породи, стада и ферми. Мисля да е нещо в тоя сектор, иска ми се да е бубарство или пчеларство, но все още не съм проучвал каква реализация имат точно тези специализации. С две думи - ще бачкам в селското стопанство.

[[/B]
    Дай боже, значи ще сме колеги
    И един съвет. Не очаквай наливни знания от университета, ами още от сега си купуваш книгите .. и четеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си