.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от Larsh0 Виж мнението
    sneering брат то успех с момичетата може да има абсолютно всеки мъж,стига да знае как да подхожда към тях ,няма жена която да ти откаже ако знаеш как да се държиш. Това е най-лесното и точно защото е твърде лесно,ние с тази игра си го правим по интересно,но както казах с авера взехме решение ,да намерим още момичета и да не обръщаме внимание само на това момиче,за да не се задълбочават чувствата ни към нея.
    Говориш клиширано,съвсем не е така..Но ми разбра смисъла.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Значи,ако исках да ме съдят и обиждат мисля,че нямаше да пиша тук? Подигравка към целият пол ? Защо,защото сме намерили начин да имаме момичетата ,които пожелаем ? Много добре знаем какво е да ни отхвърлят или по точно да ни наранят и да загубим човека ,когото обичаме.Това беше причината да започнем тази игра ,защото и двамата имахме сериозни приятелки ,сериозни връзки да го кажем,но почти по едно и също време всичко ни се разпадна.Тогава той предложи да не се подлагаме повече на това,някое момиче да ни нарани и просто да се забавляваме.Аз се съгласих и така започна забавлението ни ,но съм уморен от това вече и искам да променя нещата било с това момиче или с друго.
    Никой не те обижда,казва ти се истината.Не се мислете за много велики или страшни спецове с твоя "авер".Това,което правите е нула възпитание и нула уважение към жените.Да се отнасяте с тях като с ходещи полови органи и да играете игрички не е нито мъжка постъпка,нито е за хвалене.Ама к`во..достатъчно малки курвета ще ви се хванат на простотиите...не знам за кой е по-жалко.
    но както казах с авера взехме решение ,да намерим още момичета и да не обръщаме внимание само на това момиче,за да не се задълбочават чувствата ни към нея.
    Какво стана? Нали беше уморен и щеше да промениш нещата ?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ХАХАХАХАХА
    ХАХАХАХАХА
    ХАХАХАХАХА
    ХАХАХАХАХА
    ХАХАХАХАХА

Рядко спамя ама...
    ХАХАХАХАХА XD

Ами това е истината брат дали е клиширано или не все едно,важното е че е точно така всеки мъж може да има успех с жените ,стига да знаеш какво да й кажеш и естествено и как изглеждаш и как се държиш с нея,но като цяло жените искат малко неща и правиш ли ги те са доволни и определено те правят и теб доволен след това.

Аз уважавам жените и ги обичам всичките,всяка една жена има какво да ти даде,а и е много приятно когато ти и дадеш нещо ,било то усмивка,подарък ,изненада или нещо което да я накара да се чувства добре,когато видиш ,че се усмихва и ти си причината за усмивката й ,заслужава си за тези неща ,но просто сме решили да не се ограничаваме,а да имаме повече възможности,това не значи че не уважаваме жените,а че уважаваме себе си и изборите си.Както ти ги нарече LadyTerrible "малки курвета" никъде не става дума за това ,жените с които съм бил нито са малки,нито са "курвета',а са жени които получават внимание ,любов ,грижи и щастие има ли значение дали го получават от един или от двама ? Всъщност да бях уморен ,но явно е било нещо моментно ,аз не вярвам на жените ,да те са едни от най-прекрасните създания ,но аз лично не им вярвам и явно бях забравил за това и се бях поддал на животинското така да го кажем ,спомних си причината поради която започнах да играя тази игра и се осъзнах.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Едва ли усещаш, как си противоречиш.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от fckd Виж мнението
    НЕ Е ЗАБАВНО ДА СИ ИГРАЕШ С ЧУВСТВАТА НА ДРУГИТЕ!
    НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ НИЩО!
    +1
    И нали знаете ? Всичко се връща ! Тя или някоя друга ще си поиграе с вашите !!!

Да,тъпо е,но ние просто се забавлявахме....това няма нищо общо с целите в живота ни. И двамата учим и се занимаваме с това,което.харесваме.
    Интересни забавления си имате.Карате момичета да се влюбват, разбивате им сърцата, но не е проблем защото "Просто сте се забавлявали" ли.Не заслужаваш отговор и няма да получиш такъв от мен.Дано още дълго ви мотае мацката.И да КЕЛЕШИ сте и хич не ми пука че не си искал да те обиждат - друго не заслужаваш.....

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Брутално тъпо.
    .... +
    A вие сте пълните минуси.Ще се прецакате рано или късно или по-скоро ще ВИ прецакат.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ами не ,всъщност излизаме 3та не винаги ,защото работата ми е такава,че се налага постоянно да пътувам извън страната ,а неговата е да обикаля заведенията и момичето или е с мен или с него,когато всички сме си в София сме си заедно да спи с 2ма ни,ами всъщност беше доста наранена ,но ние я убедихме ,че и двамата държим на нея и че и двамата я искаме и няма нищо лошо в отношенията ни ,защо една връзка да е само от 2ма и да живеем според нечии стереотипи и така нататък.Не е шаврантия

White Knight ами нали и моят приятел така казва,че е гениална тази игра хаха Ами той каза,че му пукало преди сега му е все тая,като цяло по едно време бях сигурен,че искам да спра с тази игра,но пък защо да го правя ? Добре ми е така ,естествено ,че приятелството ние е над момичетата!! BROS BEFORE HOES !!
    Много бих спорила каква е ама това е друга тема. Аз ти предлагам да си карате така тримцата, заеби това влюбване.

Абсолютно и аз така мисля не ми трябва да се влюбвам и да се съсипвам ,да вземе някоя мацка пак да ме прецака и нарани ,ще пропусна по-добре аз да съм този който ще прецаква.

Голям фен Аватара на white knight
    Аз уважавам жените и ги обичам всичките,всяка една жена има какво да ти даде,а и е много приятно когато ти и дадеш нещо ,било то усмивка,подарък ,изненада или нещо което да я накара да се чувства добре,когато видиш ,че се усмихва и ти си причината за усмивката й ,заслужава си за тези неща ,но просто сме решили да не се ограничаваме,а да имаме повече възможности,това не значи че не уважаваме жените,а че уважаваме себе си и изборите си.Както ти ги нарече LadyTerrible "малки курвета" никъде не става дума за това ,жените с които съм бил нито са малки,нито са "курвета',а са жени които получават внимание ,любов ,грижи и щастие има ли значение дали го получават от един или от двама ?
    това е в противоречие с това което каза в началото.... или аз не мога да проследя логиката

Абсолютно и аз така мисля не ми трябва да се влюбвам и да се съсипвам ,да вземе някоя мацка пак да ме прецака и нарани ,ще пропусна по-добре аз да съм този който ще прецаква.
    И затова давай наред! Страшно мизерно звучиш.Един път връзката не ти се е получила,подвиваш опашката и решаваш,че не ти трябва да се влюбваш и да имаш връзка,защото ще те наранят.Едно е да си наивен,друго е да имаш чувство за самосъхранение,но това твоето си е чист страх.Не си толкова недосегаем.Ти си просто едно недорасло хлапе,което го е страх от обвързване.Осъзнай се малко преди да си се изложил съвсем.Забивай си се с момичета без обвързване,но тея противни интриги са плюс за вас и минус за още един жив човек.Не стига,че я наранявате,а после се й възползвате най-нагло от нея.

Всъщност не е един път! Ами не опитвал съм ,не ми се получават нещата може и да е страх от обвързване ,може да са хиляда неща,може да съм емоционално повреден или не знам какво още.Не съм определено хлапе ,просто защо да подлагам себе си на някаква болка или някакви неприятни чувства и нерви? Аз обичам себе си и не искам да си причинявам какъвто и да било дискомфорт,затова правя най-доброто за себе си,не за другите.Защо трябва да мисля за другите ? Те мислят ли за мен? Защо аз трябва да се отказвам от правото си да бъда пълен нарцисист и егоист заради чувствата на дадено момиче,което една сутрин ще се събуди до мен и ще реши ,че вече не ме обича или че не ме иска в живота си и аз трябва да си събирам изхабените дни,нараненото его и изгубените чувства?

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Щом сте такива приятели, не си преебавайте приятелството заради момичето, все пак кой друг толкова малоумен като теб ще намериш. И ще е препоръчително да престанете с тия игрички, да се забавлявате на чужд гръб, защото много момичета с по-слаба психика го помнят това и после са изключително недоверчиви, дори към някое много добро момче, което заслужава доверие.
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Пълна трагедия... да се забавлявате на чужд гръб и да се гаврите с чувствата на момиче,което не ви е направило нищо лошо...такива като вас са подигравка към целия ви пол.... а ако наистина си на 23 още по-зле,това звучи като номер на 14-15 годишни пишлемета,а вие уж сте големи...ама и вие сте си намерили майстора,съдбата си знае работата,ще се пържите сега...оплели сте се в интригите си и само вие сте си виновни.Дано поне момичето е умно и спре да се занимава с вас,за да разберете наистина какво е да ви отхвърлят и да изгубите човека,който обичате.
    Харесват ми много отговорите ти. За пореден път съм съгласна. Каквото повикало, такова се обадило.

Какво да й кажеш? Мен ако питаш - нищо. Просто ако искаш да си с нея (и тя все още иска) спри да се държиш грубо и да й въртиш номера.

Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Щом сте такива приятели, не си преебавайте приятелството заради момичето, все пак кой друг толкова малоумен като теб ще намериш. И ще е препоръчително да престанете с тия игрички, да се забавлявате на чужд гръб, защото много момичета с по-слаба психика го помнят това и после са изключително недоверчиви, дори към някое много добро момче, което заслужава доверие.
    Ехее аз трябва да съм отговорен за чуждите грешки ли ? Това,че те са се доверили на грешния човек не ме интересува ,всеки си има глава и си мисли с нея !! Красиви лица под път и над път,ама и малко мозък да имахте !! ;]]

Еми моя ли е грешката ,че пиян ме е бутнал примерно ? Всеки си преценява как да постъпи може и да се върне всичко ,може и да не се ,както стане ! 1 път се живее ,ако сега не се забавлявам максимално и не правя това което ми доставя удоволствие кога да го правя?

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако можеш да имаш доверие на приятелят си, че ще се съгласи с избора й, какъвто и да е той, направете си уговорката да я накарате тя да избере един и се примирете. Ако един се отдръпне нарочно, вероятно ще паднете от двата стола на земята.

И трябва да бъдеш готов да бъдеш съден от хората, на които държиш. Всички, дето ти се пенявят във форума, може да ги отхвърлиш с лека ръка, тва е просто страхът им, замаскиран като морал, който се обажда. Но от осъждането на това момиче няма как да избягаш. Дори и в тайна да запазиш цялата афера, ако един ден изплува наяве, ще трябва да приемеш, че твоя е била вината да се подиграеш с доверието и чувствата й, и да я разбереш, когато тя не те разбере.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 102
    Ама вие май сериозно вярвате на автора....

Абе решил съм си нещо и това е тая тема не може ли да се изтрие или там нещо ,не ми е до това да ми четат морал хора ,които дори не са опитали нещо такова и да усетят какъв е адреналина и т.н.

102 брат да аз съм някъв филмар и си измислям игри хахахахах

Абе решил съм си нещо и това е тая тема не може ли да се изтрие или там нещо ,не ми е до това да ми четат морал хора ,които дори не са опитали нещо такова и да усетят какъв е адреналина и т.н.
    Колко нагъл можеш да си за да кажеш подобна глупост.Адреналин каза хахаха смешник.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    вие сте болни,бе хахахаха
    не издържах да дочета

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Аз направо не мога да повярвам какви олигофрени има на тоя свят Грижел се за себе си и собственото си благо, защо да му пукало за чувствата на другите. И т'ва го казва 23 годишен МЪЖ... Що за мъж си ти бе, хаха, думи нямам. Хем уважавал и обичал жените, хем ще ги прави на маймуни, ще им се лигави първо, после ще им се изплюе в лицата и ще избяга от отговорност.
    Не била твоя вината, че те вярвали на неправилния човек. Еми като си шибан (еми няма пък да сложа цензура!) манипулатор и успяваш да я накара да се влюби в тебе с разни мили думички и глезотийки, как очакваш да не ти се довери? Такива смешници като тебе и твоя АВЕР преди векове сигурно са ги драли живи. Абсолютно не мога да повярвам как можеш да се понасяш и да говориш толкова свободно и нагло за всичките тия мизерии дето си направил. Аз не бих могла да живея, ако знам какви неща съм причинила на толкова хора и то абсолютно преднамерено.
    И не, тва не е лекция по морал, просто съм адски възмутена. Ама АДСКИ. Обградена съм от пълните дебили и идиоти, ама дори те никога не са постъпвали така с момиче. Пълен минус.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Абе ай спрете се вече бе шматки.Казах да я триете тая тема ,няма да ви чета празните работи.Абе ей шматка защо ме дразниш сега ,ти ли ще си тая дето ще казва аз какъв съм и какъв не съм бе.Ще правя каквото искам защото мога ,щом мога да лъжа 100 шматки като теб ще го правя !!!!!!! Аз не мога да разбера защо трябва да обиждате и да тръгвате някакво мега негативното към мен,аз какво толкова лошо съм направил бе да съм наранил някого? Да съм убил някого ? Тея момичета дори не разбират за това което всъщност се е случило бе,просто някой им е разбил сърцето след това са се влюбили отново ,само дето връзката не им е била от 2ма а от 3ма и след време всичко е приключило както всички нормални отношения ,само аз и той знаем всъщност какво е бе ,я се успокойте малко !! "ПЪЛЕН МИНУС" ,а ти си много умна като гледаш някакъв селянин с 3 годишно възпитание ,който не може да говори дори български ,ама на мен си тръгнала да ми се обясняваш ,какъв съм и кое е правилно или не ! Гледайте си деца момченцата дето искат да са известни с клипчета в нета ползвайте им "големите лафове" и не ми обяснявайте какъв е живота на мен окей ? ;]

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Къв селянин те гони пък тебе бе?! Много си зле, честно.
    Като не искаш критики защо си постнал темата? Сигурно очакваше да те потупаме по рамото, 'щото видиш ли, си извършил няк'во геройство? Интересно ми е как би се почувствал, ако някой след време така си играе с чувствата на дъщеря ти?
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си