.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 264
    Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не забравяйте и началния стандарт, на който си свикнал да живееш.
    Ей това е най-основното! Ти, ако си свикнал да получаваш всичко с щракване с пръсти, няма как да си доволен, когато се отделиш от ваще...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Затова е много грешно мама и тати да те гледат до 25-6 години и да ти задоволяват младежките нужди.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

^Що, бе, виж какви хубави дечица, отдалечени от реалността се получават.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Sry ама тука сме 12к човека, от който 4к мангали (те се издържат главно от Полша). Средната заплата е около 400-450лв. Не вярвам да е повече. Тук за 100 бона си правиш къща, а не някаква панелка с "фамозните" 70 квадрата. Дето чувам съседите как тракат с вилиците, докато се хранят.
    n00bs

Град
    Niggaland
    Ми за това ставаш студент и за 1 година свикваш с мизерията
    n00bs

Мега фен Аватара на 102
    Пак сте го обърнали на "На кафе".. кой зима 1000 лева и е независим на 20 години, бе ? Да, има и такива, но 5 % сигурно.. не виждате, че няма работа за младите.. ше ми изкарват по 1500 лева.. ей, лайнари.... =) Стремете се към независимост на духа, шото много трудно ще имате въпросната във финансов аспект.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Пак сте го обърнали на "На кафе".. кой зима 1000 лева и е независим на 20 години, бе ? Да, има и такива, но 5 % сигурно.. не виждате, че няма работа за младите.. ше ми изкарват по 1500 лева.. ей, лайнари.... =) Стремете се към независимост на духа, шото много трудно ще имате въпросната във финансов аспект.
    Студентките с най-древната професия, примерно.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Когато отворих лайсната падна, той направи начумерена физиономия и я хвърли в багажника, а аз влязох вътре и тряснах по-силно вратата, при което той се разкрещя, че това не била бараката на бившия ми.
    Тук ми е интересно защо не си се извинила? Колкото е истерично да крещиш, толкова и да тряскаш врати - на кола, на апартамент, на таванска стая - все едно. Не си си вкъщи. Колкото е унизително да ти крещят пред хора, толкова и да ти тряскат врати пред тях. И пет лайсни ще преживея, но не и такова поведение. Като ще ми тряскаш вратата на колата значи не заслужаваш да се возиш в нея.
    По моята логика:
    Постъпваш грешно -> извиняваш се, а не се цупиш, тръшкаш и изкарваш жертва. Без значение за кола, пари-мари или нещо друго говорим.

Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    днес не издържах и му казах, че си тръгвам завинаги, защото не мога да бъда на последно място и той ме остави да си тръгна.... прибрах се и си скъсах гъза от рев.... обадих му се, за да вида къде е и той каза,че е с момчетата и оправят бронята на колата му...и му казах "Ще съжеляваш за тоя ден.." и той ми каза "Закво пък да съжелявам" как може да не го е страх,че ще си тръгна...може ли жената, която обичате да ви каже,че си отива завинаги и вместо да се борите ....................съсипана съм в момента, извинете, не трябваше да ви занимавам с тия глупости..... красиво момиче съм, викали са ме за фотосесии... умна съм, издържам се сама, уча си...... как можах да позволя така да изгния от вътре и да се превърна в толкова слаба личност и да се оставя да ме тъпчат
    Как може да очакваш, че някой ще ти се връзва на акъла и пуберските тестчета, и изцепки? Ако човекът има приятен живот, ти си просто хубаво допълнение към него. Ако си решила да си тръгнеш как може да те спре? Да се откаже от приятният си живот ли?

Както с пари не се печели любов, така и с красота. Апропо - "съжеляваш" ли, че си толкова умна или си викаш "закво ми е"?
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Затова е много грешно мама и тати да те гледат до 25-6 години и да ти задоволяват младежките нужди.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Миличкото

Мега фен Аватара на Chacho
    Тва коте е от teen.com

Калпазанке, изневеряваш ли ни уа?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 102
    По-важното е.. ти как знаеш, че е от там....? Предател ! Оставка ! Сложете му вътре !

Все пак съм собственик на интернетът
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на 102
    Кмета_на_нета.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тва коте е от teen.com

Калпазанке, изневеряваш ли ни уа?
    Аз, такова... без да искам. Той алкохолът е виновен

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Още една издънка и ти сваляме модераторския имунитет и О-СТА-ВКА!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Още една издънка и ти сваляме модераторския имунитет и О-СТА-ВКА!
    Не. Тя е мойта половинка, нема да я пипате.

Мега фен Аватара на babity
    Може ли да питам нещо? Колко квадрата е нормалното жилище според вас? 'Щото съм живяла в апартамент 60 квадрата и не беше тясно за трима души. И единия етаж на къщата е не повече от 70 квадрата и сме живяли 4 човека като сметнете, че т'ва сме били аз, майка ми и баща ми и брат ми, който вече водеше боклици вкъщи и никой не е седял да подсмърча под стрехата...

Едит: за къщата се поправям, по-голяма е квадратурата
    Последно редактирано от babity : 08-03-2013 на 12:32

Град
    Niggaland
    За мен над 100. Ама съм живял и на 50 квадрата, докато бях студент. Просто не обичам и апартаменти.
    n00bs

Град
    пространството на Дисе
    За квадратура ми е трудно да кажа, но жилището трябва да е поне тристайно- при две деца в семейството всяко дете да си има стая. Плюс това съм на мнение, че жилището е дългосрочна инвестиция и след време, като решат да идват децата със семействата си, да има поне къде да останат да пренощуват, а не да спят по пода и да се прескачат в двустайна панелка или още по-лошо- в гарсониера.

Нормалното жилище не опира само до квадратурата, но да кажем, че има много нормални жилища по 60-70 квадрата.

Мен към 180-300 квадрата ме устройват. (wasntme)

Мега фен Аватара на 102
    Не забравяйте балконите.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Не забравяйте балконите.
    300 кубика са нормалните ^^

такова, квадрата..

Град
    Niggaland
    Не знам, аз не съм фен на кутии, особено тия с гипс картон, където те е страх да не се блъснеш в стената.
    n00bs

Мега фен Аватара на 102
    Да, литри.. просто има разлика между апартамент с един малък балкон и апартамент с балкон по цялата дължина, ако са три стаи една до друга в колонка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си