- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
Да питам и аз за хомосексуализма.
Да приемем, че се определя от възпитанието. Какво обаче го прави лош, тоест, защо не би го толерирал? Десничарството при подходящо възпитание (много тренировки) може да се промени до левичарство. Примерно, родителите са преценили, че ще е много готино, ако детето им е левичар и затова са го направили. Подобно на това една гей двойка може да възпита детето си в хомосексуализъм. Ще си нетолерантен ли към левичарството и ако не, къде е разковничето? Щото левичарите са много по-малко от десничарите, тоест, статистически не е нормално, но от гледна точка на пълноценноста на човека, ми се струва, че и левичарите и хомосексуалистите са способни на всичко, на което и нормалните хора. Кое пропускам?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всъщност в опита си за оригиналничене се пообърка малко.. едва ли го мисли това, което е писал.. Но на основния въпрос.. кога ще има смяна ?
Смяна ще има тая вечер. До 12 съм аз. Отговори ще има малко по късно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
К'во ще учиш в крайна сметка?![]()
Колко пъти си склонен да дадеш шанс на някого?![]()
Мястото, което ти носи най-хубав/и спомен/спомени?
Бира с текила?![]()
това не е доказано;
всъщност хипотезите в биологичното изследване на хомосексуалността гласят точно обратното.
//между другото, в астрологията, от която очевидно не се интересуваш, има редица показатели, които свидетелстват отклонения от традиционната сексуална ориентация;
въпросът ми към теб е: ти с какво си ценен за света? какво искаш (за себе си и другите)? какво си готов да дадеш?
благодаря!)
Това 'Йок' от честия контакт с роми или от някакъв вид несполучлива импровизация на българско-ромски идва?
След като нямаш приятелка,по колко пъти онанираш в седмицата?
Защо си на 25 и още влизаш във форума,от изпростял начин на живот,потребност към момиче което е достатъчно малоумно да ти вярва на глупостите или просто по навик.
Страх ли те е,че ще останеш еднакъв с всички останали обикновени със сляпо самочувствие за себе си хора?
С какви чувства оставаш в себе си,след като видиш по-малък и на пръв поглед опростен тип,които има всичко което си мечтал вътрешно?
Мислиш ли,че в този момент ,някои изживява всичките ти мечти и фантазии,докато философстваш във форума?
Кое те кара да мислиш,че живееш добре?
Начи, на 18 ми е рождения ден,ама ще ти напомня!
maDamn
Chacho
Да питам и аз за хомосексуализма. Питай и ще ти се отговори
Да приемем, че се определя от възпитанието. Какво обаче го прави лош, тоест, защо не би го толерирал? Десничарството при подходящо възпитание (много тренировки) може да се промени до левичарство. Примерно, родителите са преценили, че ще е много готино, ако детето им е левичар и затова са го направили. Подобно на това една гей двойка може да възпита детето си в хомосексуализъм. Ще си нетолерантен ли към левичарството и ако не, къде е разковничето? Щото левичарите са много по-малко от десничарите, тоест, статистически не е нормално, но от гледна точка на пълноценноста на човека, ми се струва, че и левичарите и хомосексуалистите са способни на всичко, на което и нормалните хора. Кое пропускам? Убеден съм че и да си гей може да се научиш съвсем целенасочено. Към левичарството няма да съм нетолерантен, защото то не нарушава природните и биологичните закони по никакъв начин. хората + 99 % от останалите живи същества са двуполови. И съответно това е защото половото размножаване изисква мъжки и женски индивид за да се получи ново поколение. Събирането на два еднополови индивида е противоестествено по всички параграфи. В животинския свят не се толерира никъде. От там тръгва цялата работа.
babity
К'во ще учиш в крайна сметка?Ветеринарна ако бала падне с една единица. Зооинжинерство ако не падне.
kindergarden
Колко пъти си склонен да дадеш шанс на някого?Не повече от един път. Стига да е заслужил.
Мястото, което ти носи най-хубав/и спомен/спомени? Рилските Езера, писах малко по горе.
Бира с текила?Стига да не е бира с водка - става :Р
Blab
това не е доказано; Помисли съвсем малко логично - познай защо дори и да се докаже, никой никъде няма да го признае. Посказка от едно време - Хитлер.
въпросът ми към теб е: ти с какво си ценен за света? какво искаш (за себе си и другите)? какво си готов да дадеш?
благодаря!) За света по принцип с нищо. Не смятам и че трябва да бъда. Намирам определени хора, за които съм ценен с присъствието си, действията си, мнението си и подкрепата си. И съответно те за мен. Искам за себе си спокойствие и постоянство. за другите - щастие и усмивкиЗа кого какво съм готов да дам? За рандъм човек - нищо. За близък човек - всичко. Съвсем буквално. Моля.
sneering
Това 'Йок' от честия контакт с роми или от някакъв вид несполучлива импровизация на българско-ромски идва? Свише го получавам.
След като нямаш приятелка,по колко пъти онанираш в седмицата? Три и половина пъти.
Защо си на 25 и още влизаш във форума,от изпростял начин на живот,потребност към момиче което е достатъчно малоумно да ти вярва на глупостите или просто по навик. Щото се кефя на аватарите ти, примерно.
Страх ли те е,че ще останеш еднакъв с всички останали обикновени със сляпо самочувствие за себе си хора? Ако има бира, майната му на другото
С какви чувства оставаш в себе си,след като видиш по-малък и на пръв поглед опростен тип,които има всичко което си мечтал вътрешно? Нека е жив и здрав, и да се радва.
Мислиш ли,че в този момент ,някои изживява всичките ти мечти и фантазии,докато философстваш във форума? Абсолютно убеден съм че не е един човека.
Кое те кара да мислиш,че живееш добре? Защото не ми липсва нищо, от нещата, които искам/имам нужда. Според субективните ми критерии за достатъчност
Рейнджърке, знам, от теб се иска да си по шопско![]()
Dr. Gregory House
Миии,сигурно няма да съм,ама ще очаквам колет с бира!
Вярваш ли в кармата?!
maDamn
Кое е най-екстремното нещо, което си правил? Падаш ли си по екстремни преживявания/спортове по принцип?
Срамежлив ли си?
Кое качество (или по-скоро недостатък) би изкоренил от човешката природа, ако имаше тази възможност?
Харесваш ли Бийтълс?
Любима банда?
Плакал ли си на филм? Ако да, на кой?
Ако имаш нужда от финанси, би ли опитал да изкарваш пари "на шапка"? Ако да, как? А би ли го правил за забавление?
Почивка на планина или на море?
Ходиш ли по фестивали? Кой е последният, на който беше?
Нещо, на което искаш да се научиш, но все не ти остава време?
Кое е нещото, което владееш най-добре?
Любим музикален инструмент?
Има ли Бог?
По-скоро като човек на науката, или като човек на изкуството се определяш?
Първият ти ясен спомен от детските ти години е...?
Пиеш ли шотове? :Д
Имаш ли планове за собствен бизнес (и, ако да, какви)?
granger
Вярваш ли в кармата?! Не.
heartshapedbox
Кое е най-екстремното нещо, което си правил? Падаш ли си по екстремни преживявания/спортове по принцип? Катерих се по едни чукари на Вихрен като бяхме. Страшничко си беше, поне за мен. Иначе - да, харесат ми екстремните спортове, за жалост засега нямам възможност за друго освен колело. Искам, бънджи, парапланер и мотокрос.
Срамежлив ли си? Изобщо![]()
Кое качество (или по-скоро недостатък) би изкоренил от човешката природа, ако имаше тази възможност? Завистливостта, от там тръгват повечето проблеми на хората
Харесваш ли Бийтълс? Не ги слушам, но нямам лошо мнение за тях.
Любима банда? Скилет, Найтуиш, ACDC
Плакал ли си на филм? Ако да, на кой? Не ми се е случвало
Ако имаш нужда от финанси, би ли опитал да изкарваш пари "на шапка"? Ако да, как? А би ли го правил за забавление? Да, ест. Мога да жонглирам, фокуси мога да правя, мога да разказвам интересни истории. По скоро за забавление бих го направил, но ако имах нужда от пари - не бих пропуснал.
Почивка на планина или на море? Планина, с всички ръце и крака, които имам.
Ходиш ли по фестивали? Кой е последният, на който беше? София рокс, с Рамщайн брои ли се? Иначе рядко ги посещавам.
Нещо, на което искаш да се научиш, но все не ти остава време? Да пиша четливо и красиво, калиграфия, да въртя пой, трикове с колелото, да хвърлям ножове, да правя салто(предно и задно)
Кое е нещото, което владееш най-добре? Да изслушам хората
Любим музикален инструмент? Пиано, барабани
Има ли Бог? Не.
По-скоро като човек на науката, или като човек на изкуството се определяш? Труден въпрос, предвид че се изявявам и в двете. Може би все пак на науката, защото изкуството ми гледам да е научно обосновано.
Първият ти ясен спомен от детските ти години е...? Как нося на майка ми аналгин, с чаша, вода, която разбира се разлях по пътя от кухнята до стаята. Бил съм на три години.
Пиеш ли шотове? :Д Дам.
XTREMEFREERIDE
Имаш ли планове за собствен бизнес (и, ако да, какви)? Към момента не. Само идея че някога това ще е факт
От сега нататък нека отговаря Ledenakrasota. Аз се оттеглям![]()
Dr. Gregory House
Как избра никнейма си?
Ледена ли си?
Красива ли си?
Ядеш ли в Макдоналдс?
А в Събуей?
Вярваш ли в прераждането?
Ако беше министър на образованието, какви три промени щеше да въведеш?
После става ли аз да съм на стола![]()
valdesbg , не мога да повярвам,че пак ме пропусна
дължиш ми много бири.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Оу,свежа кръв!
С какво се занимаваш? А с какво би искала да се? А с какво не би се занимавала никога?
Смяташ ли,че съществува "срамна" професия? Защо?
Отличаваш ли се с чувство за хумор? Разкажи/постни нещо,което би разсмяло рицаря на печалния образ(да речем).Коя е темата,с която по никакъв повод не бива да се шегуваме?
Деца обичаш ли?А със сос? Ти самата колко деца би искала да имаш един ден? Ако при медико-диагностична консултация по време на бременността разбереш,че бъдещото ти отроче предстои да се роди с генетичен дефект,би ли абортирала?
Как си представяш един живот,в който се раждаме като старци,за да умрем като новородени?
А как си представяш действителност,в която всички ние сме червеношийки ?
Ако стените у вас можеха да говорят,какво би искала те да (не) ни разкажат?
Как изглежда подписът ти? Искаш ли един ден той да се превърне в търсен автограф? Защо?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Всъщност, в животинския свят, хомосексуализмът е особено често срещано явление. Най-вече при стадни животни. Прочети малко.
Изобщо, когато сте против хомосексуализма, изброявайте вашите си вътрешни убеждения, но не ни убеждавайте с измислени факти, че бил неестествен или още по-малко - че се възпитава по някакъв начин.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Помниш ли кои са Курт, Докс и Заберган?
Остава ли ти време и желание да свириш?
Доволна ли си от университета и намери ли си посока? Ако да - каква?
Докъде докара джудото?
Кой е най-големият ти план за близките 3 месеца?
В последно време животът ти се ориентира към динамика или покой?
Напиши ми кратка историйка за зеленият елен Милчо от Фучащата поляна.
Давам ти 200 хил. лева и заръката да ги изхарчиш за 3 дена. Къде ще отидат?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не видях.. къде са тия три промени в образованието ?
Здрасти.
Първите три свестни филма, които се сетиш ?
Красива ли си ? Да/Не.
Кое не ти се получи при журналята ?
Какво е небето ?
Кога се става жена ?
Кви са тия препоръки...? Мафиотска структура !
Сформирай изречение с твои пет любими думи, дори да е изчанчено...?
От 0 до 273, колко ледена е красотата ти ?
Ако аз съм водолей, баба ми е везни, а дядо ми носорог, защо майка ми слага толкова сол на салатата?
Ще дариш ли трупа си на медицинския във Варна, за да се обучават бъдещите лекари на БЕГЕ ?
n00bs