.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на 102
    Смяташ ли, че всеки използва знанията си по различен начин ?
    Смяташ ли, че.. как да го кажа.. човек със знания е равно на интересен човек ?
    Какво трябва да притежава интересния човек ?
    Високомерна ли си ?
    Какъв въпрос би си задала ? Задай си го, се едно е от мен.
    Опиши перфектното запознанство.. малко разтегли..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Смяташ ли, че всеки използва знанията си по различен начин ? Разбира се. Според вижданията си.
    Смяташ ли, че.. как да го кажа.. човек със знания е равно на интересен човек ? Много наблягате на "интересен човек". Колко хора, които подминаваш, защото с нищо не ти привличат вниманието или примерно някой съученик, с когото си разменил две думи, всъщност се оказват страшно интересни в живота си, всекидневието си? Освен това какво означава да има знания? Всеки има някакви знания. Това дали на теб ще ти допаднат и ще станат интересни е толкова индивидуално.
    Какво трябва да притежава интересния човек ? - Нещото, което да предизвика любопитството ти.
    Високомерна ли си ? - Понякога.
    Какъв въпрос би си задала ? Задай си го, се едно е от мен. - Би ли живяла в България?- Да!
    Опиши перфектното запознанство.. малко разтегли.. - Перфектно няма.

Blab, защото има стил. Темите, които засяга са пипнати и обективно представени като проблематика.

Lilanda
    Към ледената:
    Малко по-общи ще са въпросите, че не ми се занимава много точно в момента.
    Опиши се с три думи. - Позитивна, самокритична, мила.
    Как се казваш, всъщност?- Венера.
    Коя зодия си?- Рак
    Имат ли някакво значение зодиите за теб? - До някаква степен.
    Какъв би искала да е човекът до теб? - Да си пасваме. Най-вече да държи на семейството и да има цели в живота си. Държа да се уважава личното ми пространство.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на shmatarok
    На колко си?
    Кое е най-значимото нещо, което ти се е случило до този момент?
    А кое е най-значимото, което сама си постигнала? Защо смяташ така?
    Социално настроена личност ли си? Имаш ли нужда да бъдеш непрекъснато сред хора или предпочиташ спокойствието и вечерите сама вкъщи?
    Животни обичаш ли, имаш ли домашни любимци?
    Защо се определяш като високомерна?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    На колко си?- 21
    Кое е най-значимото нещо, което ти се е случило до този момент? - Да преборя страховете си и да помагам на близките си.
    А кое е най-значимото, което сама си постигнала? Защо смяташ така? - Да отстоявам собственото си мнение и да се оправям сама в живота. След като вече мога да помагам на родителите си, до някаква степен си чувствам удовлетворена.
    Социално настроена личност ли си? Имаш ли нужда да бъдеш непрекъснато сред хора или предпочиташ спокойствието и вечерите сама вкъщи? - Контактна съм, но държа на личното си пространство. Нямам проблем да оставам сама. обичам да се развивам и обогатявам. Най-великата музика за релакс е тишината.
    Животни обичаш ли, имаш ли домашни любимци? - Имам морско свинче. Много !
    Защо се определяш като високомерна? - Понякога съм. Няма перфектни хора, а е добре да признаваш грешките си, ако искаш да ги поправиш.
    жж
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си