- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Гласувайте за новия админ
мда бе
klimatronik
yakuza_
Мама
global
dimitar.,
npp
Chacho
Rabalka
Ivaaaaa
Samo Botev Plovdiv
Последно редактирано от dimitar., : 08-03-2013 на 19:50
Майка ми ще спечели, йеееес <3
Глобал става администратор и ще вандализира плаката на всеки трол.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
е що
К`ва е тая мама, бе?![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
+10000 за global, но конкурс не е необходим - негово естествено право е да спечели служебно, тъй като той направи най-много за свалянето на machoka.
Само Илко може да изгони всички потребители от този форум. Гласувам за него!
Grumpy old madman
Ето го и първия кандидат за банване за обиди. Това видео е с фалшиво заглавие, качено от него. Това беше изяснено и в коментарите под него, които обаче той преди малко изключи, за да не се види как клевети и обижда! Той е от една партия с клеветника и обиждач machoka, не се заблуждавайте от това как е гласувал в анкетата. И предлагам като начало да му приложим някой от мачоковите номера - триене на регистрация, а след това ако иска да си направи нова регистрация - условие да си изтрие видеото. Оригиналното видео е тук:
Заедно да вървим другари с global към истината!
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Някои хора си мислят, че аз като говоря приказвам, но това съвсем не е така. Докарах ли Мадона в София - да, свалих ли мечока - да, и тук отиваме към следващата стъпка - ще го отнесе ли Фекализатора за действията си - да. И да, ще реве 20-100 пъти повече от мечока сега. Ще реве не, както казва Карбовски, като в песента, а истински. Ама, кой, каквото сам си направи.
е що
недей ме кара да мисля виж кое време е 4 и 20 спи ми се