.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    Защо са изтрили предишната тема о.О
    В Германия съм,училището ми е така наречена ''гимназия'' (има още 2 вида по принцип).Започваме в 7:45 сутринта,имаме от 6 до 9 часа на ден (примерно 3 дни по 6,един ден със 9 часа,и един ден 7 часа).Часовете са по 45 мин,има 2 големи междучасия по 20 мин,малките са по 5 мин.Когато имаме повече от 6 часа на ден има 1 свободен час за обяд (седмият час).Класовете са колкото тука големи,25-30 човека.Учители има всякакви,и ''добри'' и не чак толкова ''добри'' Тук английски се учи от 5ти клас,а от 6ти в гимназиите се започва 3ти (задължителен) език (за мен 4ти ) - френски или латински.
    Еми хубаво е,че поне учите езици,не като тука.Аз уча английски от както се помня,сега уча и руски,но не ми се струва достатъчно.
    Понеже каза ,че в гимназиите след 6-ти се учи трети задължителен,какви езици се учат преди 5-ти клас?

Цитирай Първоначално написано от m0ny Виж мнението
    Понеже каза ,че в гимназиите след 6-ти се учи трети задължителен,какви езици се учат преди 5-ти клас?
    Най-вероятно немски език, тъй като е в Германия.

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от m0ny Виж мнението
    Еми хубаво е,че поне учите езици,не като тука.Аз уча английски от както се помня,сега уча и руски,но не ми се струва достатъчно.
    Никакви..както Пери каза - само немски хах
    А,и от 9ти още един,той май е по избор,испански или руски (зависи какво има в училището..)
    Последно редактирано от ch0c0late44 : 08-05-2013 на 16:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си