- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да й кажа?
ларшка, не ги слушай тия псевдо месийчета
ще ти дам една идея: тия дето си ги въртите с авера може да ги дръпнете към германия или белгия. сносен кеш ще изкарате.
WE ARE NOT ANGELS!
Абе ей защо ме изнервяш не мога да разбера ? Къв ти е проблема саднал съм в живота си веднъж написал съм някаква тема и голяма работа изтрийте я бе !!!!!! Ами не знам нямам още деца ,аз не съм ясновидец да предвиждам какво би станало напред във времето ама ти явно си !! ;] Ако имаш някакви ядове пиши ми да се разберем.
Ядосваш се, защото дълбоко в себе си знаеш, че е права. Просто те е срам да признаеш пред себе си, та затова дърдориш глупости и си противоречиш.
Като това "разбиване на сърце" е толкова малка работа, защо така панически бягаш от него? Ама така е, докато не ни опре до гъзеца, всички си мислим, че нищо не е.
Сега, не смятам, че това, което си направил, е правилно, аз не бих го направила, но пък това не значи, че трябва да те осъждам. Защото си прав, донякъде и те са виновни. Да, вие сте ги манипулирали, ама и те са се оставили. Като спиш спокойно след това, проблем нямаш. Да се гърбиш с проблемите на чужди хора смисъл няма.
Също, като не ти се четат чуждите мнения, просто не влизай повече в темата. Защо толкова държиш да я изтрият?
А колкото до въпроса ти - сам го каза - bros before hoes. Ако бях аз, щях да зарежа момичето. Ти си преценяваш шанса и приоритетите, но защо да режеш приятелство, градено с години, заради една връзка, дето може да стане, може и да не стане?
Защото ,не ми пука че се случва на всички ,важното е да не се случи на мен отново !! Влизам да чета някакви работи защото съм болен,не съм на работа ,нямам какво да правя и си запълвам времето и явно поради тази причина ми е станало кофти за това момиче ,но ние с авера я зарязахме !! Точно защото приятелите са по важни ,тя не спира да ми звъни,но наистина не ми пука за нея ,явно съм се объркал нещо,успокойте се реших да прекратя тази игра ,не заради вашия глупав морал ,а защото не ми се играе вече !! Просто искам малко почивка от момичетата и техните драми !
Ти си голям боклук. Първото място оспорвате с АВЕРА си.
Няма нищо.
Интересна схема,ама е доста гадно за момичето...
Сам си противоречиш.. Няма да те плюя повече, никакъв смисъл няма, нито ще си позволя отново да се принизя на толкова ниско ниво.
Живей си живота, както искаш, ама както каза BloodyDreamer, палиш се толкова, защото вътрешно знаеш, че това, което вършиш не е правилно. Не може, защото си се опарил веднъж от любовта, да караш всички останали да страдат. Сети се как си се чувствал ти, когато си бил използван и захвърлен (аз поне това разбирам под разбито сърце) и си помисли пак дали ще постъпваш така.
Ако дори след като си припомниш тия чувства, отново си решен да манипулираш другите хора, окей. Решението си е твое, жалко само и единствено за теб и за момичетата, които ще ти се вържат. И все пак - ти си решаваш как да си живееш живота, само да не си биеш после главата в стената
и п.с. недей толкова заплашително да ме подканваш да ти пиша на ЛС да си изясняваме проблемите, не съм ти селски бек насреща да ми се ежиш такъв.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Еми окей противореча си ,може да съм объркан нека да е така.Може и това което правя да не е правилно ,може да ме е страх от това,че може пак да ме наранят ДА и какво от това ? Не искам да се сещам как съм се чувствал тогава ,защото не ми е било приятно и просто тази част от живота си съм я затворил ,захвърлил и това е минало!! Ама изнервям се защото не съм толкова лош колкото ме изкарвате ,извинявай ако съм те обидил или съм бил груб,просто се изнервих.
Нищо лошо не си направил, не си наранил никой. Да разбиеш сърцето на някой? Не, това изобщо не е нараняване >.<
Много интересно си променяш мнението за няма и седмица, интересно 'объркване', както ти го нарече. С тази си се объркал, добре, но със следващата? А всичко се връща. Спокойни сме ние, не ни се вслушвай в 'глупавия морал', играй си, да ви видим един ден, когато наистина някои от вас се влюби, ама тогава момичето да си играе с вас, та да ви дойде акълът.
Не си ме обидил, хубаво е, че все още не си си загубил способността да се извиняваш.
Възможно е наистина да не си далеч толкова лош, колкото излиза от написаното тук, не те познавам, не мога да те класифицирам като 'много добър' или 'pure evil'.
На всички са ни разбивали сърцата, аз също не искам да се връщам към тези моменти. Но именно, защото знам колко боли и какво е чувството, никога не бих си и помислила да си играя с чувствата на някого, който наистина ми вярва. Никога! Тези момичета чисто и просто с нищо не са заслужили подобно отношение. Те са ви вярвали, редно е да оправдаете доверието им. Те може и да не са разбрали за вашата игра, обаче просто си помисли за момент, че нещо се обърка и момичето разбере? Ще се почувства като използвана носна кърпичка. Аз поне така бих се почувствала.
Не искам да се правя на голямата моралистка, далеч не съм такава, много грешки съм правила и много предстои да направя, но просто не намирам за редно и необходимо да се играят подобни игри. Намираш си момиче, с което да си правиш кефа без да се обвързвате и нито ти си наранения, нито тя. Когато решиш, че вече си преодолял въпросния кофти момент от живота си, отваряш нова страница и търсиш истинската любов.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Ами няма как да разберат предполагам и не знам не мисля толкова напред,ами да но не ми е интересно просто ей така без обвързване ,аз искам обвързване ,но не и от моя страна както и да е твърде объркано е ,няма да си разказвам филмите в някакво сайтче и 100000000 души да четат.
Така или иначе никой не знае кой си, но твое си е решението. Ти историята си вече си я споделил. Честно казано, поставих се на твое място и мисля, че разбирам какво искаш и защо си направил нещо подобно.
Albus Dumbledore.
Е да имаш право ,но все пак е тъпо дори не знам за какво я пуснах тази тема ,явно антибиотиците и 10000000та лекарства са ме объркали много здраво.Ами ето най-накрая някой който да ме разбере !
Разбирам как се чувстваш, не си обяснявам действията ти. Напълно нормално е да не искаш да се чувстваш отново с разбито сърце, никой не иска. Но все пак още си държа на мнението, че т'ва не е правилния начин.![]()
Albus Dumbledore.
Ами общо взето нищо не чувствам към никого ,абсолютно нищо !! Виж сега аз не ги удрям ,не ги унижавам ,не ги бия тея момичета ,просто ги карам да се влюбват в мен и в най-добрия ми приятел.Тоест ние ги правим щастливи ,влюбени са ,задоволени.Те не знаят,че всичко е лъжа не е нужно да разбират,нали са щастливи.
Има известна логика в думите ти, честно казано. Така поднесено не ми звучи чак толкова зле.Първоначалния ти пост е някак си груб и арогантен, изглежда така все едно се тупаш в гърдите от гордост, че си си играл с нечии чувства.
Иначе, само мога да те поздравя, че не удряш момичетата, то т'ва и оставаше![]()
Albus Dumbledore.
Не ,не ,не се гордея с това ,но не и съжалявам за това което правя ,което не е нищо лошо.Виж сега играта е в това ,че ние ги караме да се влюбят в нас и в двама ни ,правим ги щастливи ,получават точно това което искат ,имат внимание,имат любов ,имат секс ,караме ги да се усмихват и ги караме да се уважават повече ,да разберат че са специални ,когато го разберат те ни зарязват,защото разбират,че заслужават ,някой когото е готов да им се отдаде изцяло ,да са само 2та и тогава те ни оставят ние с моя приятел нямаме нищо против защото не искаме да се задълбочаваме,тоест мисля че всъщност ние правим нещо много хубаво.
Казано по тоя начин *и с риск да ме линчуват* не ми звучи като чак толкова гадна постъпка. Кофти е, че всичко е нагласено, но пък ако момичето се е чувствало добре, подозирам, че е възможно всичко да си е ок![]()
Albus Dumbledore.
Ами то не е гадно абсолютно нищо от цялата история.Е да чувствала се е гадно в продължение на няколко дни най-много ,но не й повече ,аз не съм някакъв психопат или гадняр ,не искам да карам момичетата да плачат за мен,искам да ме карат да изпитвам нещо ,някаква тръпка ,желание и в тази игра го получавам защото знам,че има интрига разбираш ли ,че е по объркано отколкото тя си мисли и така изпитвам нещо.
Странни и овъртяни начини си имаш да намираш удовлетворение и тръпка, ама щом така си преценил..Няма да те съдя повече
Albus Dumbledore.
Ами честно казано не знам друг начинНа 23 съм ,от почти 2 години играя тази игра ,преди това имах 4 годишна връзка
Не ми е оставало кой знае колко време да намирам удовлетворение по друг начин.
![]()
Не бъди толкова сигуренВ крайна сметка всеки може да тълкува постъпките му по различен начин, so..
Albus Dumbledore.