.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Намацана работа, търся съвет

Няма да навлизам в подробности, но гаджето ми има проблем с това да имитирам целувки и натискане специално за направата на фен филмчета. Приема го за изневяра и не знам какво да правя. Само като й спомена за някви идеи и тя побеснява и й прилошава щом е с някакви други момичета. Опитвал съм да й обясня, че не е изобщо нещо сериозно и не трябва да се коси за подобно нещо, че само нея обичам, но тя сякаш остава глуха. Някакви идеи как да я накарам да го приеме това?

Никога няма да го приеме!

Ти луд ли си :д няма начин да го приеме , ако само нея обичаш се откажи от тези филмчета.Явно момичето наистина държи на теб и те обича.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Може би е по тясно скроен човек.Обича те и те ревнува,което е нормално.
    Защо не се поставиш на нейно място,не погледнеш как стои отстрани цялата история.Ти как би реагирал,ако тя имитира ,че се натиска и целува с рандом хора,за фен филмчета?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    На мен също би ми станало страшно неприятно и бих побесняла. Погледни нещата от нейна гледна точка. Радвай се, че още не те е зарязала, защото аз бих го направила.
    There is always a way!!!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Защо просто не направиш въпросните фен филмчета с нейно участие? Ако е съгласна де. Ако не-горе ти казаха, че тя няма да го приеме и да искаш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кви са тия фен филмчета?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Извинявай,ама какво очакваш....? Да се целуваш с други момичета,да го заснемаш,за да го гледат други,включително и приятелката ти и тя да е абсолютно окей с това.Звучи ли ти нормално? Ами ако тя реши да прави така,няма ли да ти е кофти,че се натиска с други момчета пред камера и си търси извинение,че е "просто е така"? Според мен няма вариант тя да е съгласна с това.Аз подкрепям Lilanda,защо не го направиш с нейно участие?

Цитирай Първоначално написано от Summer..lov3 Виж мнението
    Ти луд ли си :д няма начин да го приеме , ако само нея обичаш се откажи от тези филмчета.Явно момичето наистина държи на теб и те обича.
    Да, знам и аз много я обичам, но не мога да се откажа просто ей така от мечтата си.

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Може би е по тясно скроен човек.Обича те и те ревнува,което е нормално.
    Защо не се поставиш на нейно място,не погледнеш как стои отстрани цялата история.Ти как би реагирал,ако тя имитира ,че се натиска и целува с рандом хора,за фен филмчета?
    Стига да е за филм, който аз правя, не бих се ядосал.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Защо просто не направиш въпросните фен филмчета с нейно участие? Ако е съгласна де. Ако не-горе ти казаха, че тя няма да го приеме и да искаш.
    И аз това й предложих в крайна сметка, а тя почна да се садва, че не приличала на героя, който ми трябва за даденото клипче. Иначе с нея ще правим едни други, но тя ще е друг герой.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Кви са тия фен филмчета?
    Тип-фенсървис, но с реални хора, които играят даден персонаж.
    Фенсървис: Fanservice: "За феновете". Най-често се ползва, когато в някое аниме/манга има доволно количество голота, което да радва феновете. Също може да се използва и когато в някой спешъл се изкарат всички герои от анимето на куп, действайки забавно.... чисто си "За Феновете".

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    егати простотиите, тва момиче как те търпи нз
    nigga stole my bike

Ти сериозно ли мислиш,че ще се съгласи?Много ясно,че ще е против.Качили ти да гледаш как приятелката ти се натиска с някви момчета.Радвай се,че не те е зарязала все още.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Зарежи я. Не те заслужава.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си