- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намацана работа, търся съвет
Няма да навлизам в подробности, но гаджето ми има проблем с това да имитирам целувки и натискане специално за направата на фен филмчета. Приема го за изневяра и не знам какво да правя. Само като й спомена за някви идеи и тя побеснява и й прилошава щом е с някакви други момичета. Опитвал съм да й обясня, че не е изобщо нещо сериозно и не трябва да се коси за подобно нещо, че само нея обичам, но тя сякаш остава глуха. Някакви идеи как да я накарам да го приеме това?
Ти луд ли си :д няма начин да го приеме , ако само нея обичаш се откажи от тези филмчета.Явно момичето наистина държи на теб и те обича.
Може би е по тясно скроен човек.Обича те и те ревнува,което е нормално.
Защо не се поставиш на нейно място,не погледнеш как стои отстрани цялата история.Ти как би реагирал,ако тя имитира ,че се натиска и целува с рандом хора,за фен филмчета?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
На мен също би ми станало страшно неприятно и бих побесняла. Погледни нещата от нейна гледна точка. Радвай се, че още не те е зарязала, защото аз бих го направила.
There is always a way!!!
Защо просто не направиш въпросните фен филмчета с нейно участие? Ако е съгласна де. Ако не-горе ти казаха, че тя няма да го приеме и да искаш.![]()
Кви са тия фен филмчета?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Извинявай,ама какво очакваш....? Да се целуваш с други момичета,да го заснемаш,за да го гледат други,включително и приятелката ти и тя да е абсолютно окей с това.Звучи ли ти нормално? Ами ако тя реши да прави така,няма ли да ти е кофти,че се натиска с други момчета пред камера и си търси извинение,че е "просто е така"? Според мен няма вариант тя да е съгласна с това.Аз подкрепям Lilanda,защо не го направиш с нейно участие?
Да, знам и аз много я обичам, но не мога да се откажа просто ей така от мечтата си.
Стига да е за филм, който аз правя, не бих се ядосал.
И аз това й предложих в крайна сметка, а тя почна да се садва, че не приличала на героя, който ми трябва за даденото клипче. Иначе с нея ще правим едни други, но тя ще е друг герой.
Тип-фенсървис, но с реални хора, които играят даден персонаж.
Фенсървис: Fanservice: "За феновете". Най-често се ползва, когато в някое аниме/манга има доволно количество голота, което да радва феновете. Също може да се използва и когато в някой спешъл се изкарат всички герои от анимето на куп, действайки забавно.... чисто си "За Феновете".
егати простотиите, тва момиче как те търпи нз
nigga stole my bike
Ти сериозно ли мислиш,че ще се съгласи?Много ясно,че ще е против.Качили ти да гледаш как приятелката ти се натиска с някви момчета.Радвай се,че не те е зарязала все още.
Зарежи я. Не те заслужава.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick