- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
Violenza, скоро.
хахаха това, по-добре да не го четат момичетата.
Със сигурност няма да имам повече гаджета от форума хахах
Не мога да ги подредя по гнусотия и ще включа гнусотийки и в преносен смисъл...долнотии, ама предполагам това се иска :Д
1. Една девойка беше влюбена в мен. Действието се развива преди няколко години. Та въпросното момиче ме ядоса, защото се опита да ме издразни, обаче проблема беше, че на мен не ми пукаше за нея и се забих с всичките й приятелки, които присъстваха...
2. ... в крайна сметка, с една от приятелките правихме, каквото правихме на същото легло, в което лежеше/спеше и гореспоменатата, а кулминационния момент беше, когато свърших неволно върху гореспоменатата.
3. Духала ми е 12-годишна. В своя защита - беше толкова отдавна, че дори не е неморално. :Д
4. За малко да повърна в устата на една мацка.
5. Пико, ~100 часа безсъние. Достатъчно гнусна картинка е. :Д
6. Сложих прах за пране и всякакви гадости, каквито ми попаднаха, в храната на няколко изгладняли, изтегавели, афтърни типове.
7. Наплюх някакво момиче, което си вървеше с гаджето. Май не беше нарочно.
8. Една приятелка беше заспала и я събудих с пръсти. А не е като да сме имали каквото и да е преди това. Добре, че е евтина и не ме шамароса, ами даже се изкефи.
9. Духали са ми след секс с друга, без презерватив.
10. След една серия, няколко дена постоянно секс (двучасови дрямки, шоколад, душ и нищо друго)... след като се тегли чертата, представете си колко сперма се получава накрая. Чаршафа беше като замръзнал. Смятам, че това е достатъчно гнусно.
Чачо, ти ми е'ба майката, изтормози ме. Заслужих си бира! :Д