.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Инфекция

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Антибиотикът не води до имунен дефицит, както ти си написала:

Това течение (причинено от гъбичките) се дължи на употреба на антибиотици. Антибиотика отслабва имунната система и затова има течение.
    6mateto, и цитонамазката от възпалени гениталии ли спада към народната медицина?

Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    Какво представлява този орален глюкозотолерансен тест?
    Отиваш гладна и жадна в лабораторията и ти взимат кръв. След това ти разтварят 1 пакетче глюкоза и го изпиваш. Взимат ти кръв след 1 час, а също и на втория час.
    Последно редактирано от kalpazanka : 08-05-2013 на 14:48

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    И той всъщност какво точно показва? В смисъл каква е разликата между обикновеното изследване на кръвна захар и това?

Град
    пространството на Дисе
    И той всъщност какво точно показва? В смисъл каква е разликата между обикновеното изследване на кръвна захар и това?
    Може да имаш нарушение във ВХ обмяна, без да имаш високи кръвни захари сутрин на гладно. Дефектът в инсулиновата секреция може да се появява само при обременяване и още да не е преминал в изявен диабет.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Много благодаря за обяснението! Но дали във всички градове в страната се прави това изследване?

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    А замисляли ли сте се, че след като сте ходили хиляди пъти на гинеколог и всеки път са ви казвали, че нищо ви няма, може би наистина ви няма нищо?
    Аз не можах да разбера - кога идва това "бяло течение"? Постоянно ли, или само преди цикъл?
    Мия се редовно (ще рече всеки ден), интимен сапун само когато си мия и косата (демек през два-три дена), защото много хубаво не е хубаво. Имам бяло течение, което се появява преди цикъл, но самият цикъл си идва навреме, всичко е точно. Напълно здрава съм. Никакъв сърбеж, никакви болки.
    може би наистина проблем е било само сърбежа и те докторите са ви помогнали, и ето че не ви сърби.....наистина, може да не сте болни от нищо, замислете се...

Град
    пространството на Дисе
    Много благодаря за обяснението! Но дали във всички градове в страната се прави това изследване?
    За нищо.
    Да, банално изследване е. Не мога да ти кажа цена, обаче.

Огромно благодарско калпазанка! Цената.. аз толкова пари дадох за лекарства.. едва ли ще се изплаша много
    scream, при наличие на candida albicans в микробиологията няма как да лекувам само сърбеж.. замисли се..

Трябва и аз да си направя тези изследвания със сигурност... и аз ти благодаря за мнението, kalpazanka. Иначе са ми взимали секрет при всеки преглед и както споменах резултатът варираше от "нищо ти няма" до въпросната Candida.
    $cream, да, наистина сърбежът изчезна, но едва ли е нормално да имам това жълтеникаво течение. Виж, вече ако беше изцяло бяло винаги и в по-малки количества и само преди цикъл, можех да го приема за по-нормално, защото уж било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си